Микрогенералът Атанас Атанасов пазен от НСО в комплекс, „отвлечен” от Южния парк

Колажът чудно илюстрира отношението към пишман генерала...

https://goreshto.net/balgariya/mikrogeneralat-atanas-atanasov-pazen-ot-nso-v-kompleks-otvlechen-ot-yuzhniya-park/136707 Goreshto.net
Микрогенералът Атанас Атанасов пазен от НСО в комплекс, „отвлечен” от Южния парк

Колажът чудно илюстрира отношението към пишман генерала...

Пиар експертът Диана Дамянова не мълчи за безобразията на ПП-ДБ, на които имаше нещастието да бъде медиен съветник. Преди минути с пост във фейсбук Дамянова съобщи, че НСО пази измисления „микрогенерал” Атанас Атанасов в луксозния му жилищен комплекс, построен върху имот, „отвлечен” от Южния парк в София. Защо държавните гардове бдят на джобния политик, можем само да гадаем, според коментари под поста – да не би да вземе инцидентно да порасне на своите достолепни 65.

Ето пълния пост на Диана Дамянова:

Борисов сам си поведе делегацията при президента. Ако това не е знак, че владее положението, какво да е?

Толкова пъти излъчи посредници и „контактьорки“ и все в положение, когато работата нямаше шанс. Сега се явява лично и това е ЗНАК, че има да се случват неща.

Как? Не знам и въображението ми е слабо, но ЗНАКЪТ е налице.

Несбъднатият председател на НС и настоящ генерал на ДСБ , след като бил получил вот на доверие, е силно заинтересован и съобщава тази си заинтересованост от факта, че имало било /може и да е имало/ снайперисти пред дома на Борисов.

Аз, от своя страна, съм силно заинтересована защо има охрана пред дома на микрогенерала. Твърдя го, защото често ми се налага да посещавам скъпия комплекс, построен на „отвлечена“ от Южния парк земя. И всеки път се чудя какво, по дяволите, правят тези стройни момци във вечно запален автомобил?

Въпросът защо Борисов го пазят снайперисти, а мен, човекът с гласувано доверие от ДСБ, само обикновено НСО, явно е много, ама много важен и задаването на този въпрос е ЗНАКОВО.

Пост на избягалия с 200 от провалената „промяна” пиар експерт Диана Дамянова във фейсбук, заглавието е на Narod.bg

Източник: narod.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.