Министър Костадин Ангелов с призив към българите! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/ministar-kostadin-angelov-s-priziv-kam-balgarite-vizh-tuk/46970 Goreshto.net
Министър Костадин Ангелов с призив към българите! (виж тук)

Здравният министър Костадин Ангелов отправи призив към хората!
С призив към всички българи излезе здравният министър проф. Костадин Ангелов в мрежата днес. Той помоли хората да се обединят в тези тежки времена на пандемия и да бъдат единни, без омраза и разделение:

“Във времена, в които едни вярват, а други не, в които едни слагат маски, а други не, когато някои искат да задържат децата си вкъщи, а други задължително да ги пратят на училище.
Когато едни искат да защитят, а други да не се нарушава свободата им, когато сме толкова разединени, толкова далечни, толкова враждебни, толкова неразбиращи, толкова уплашени, толкова несъгласни, толкова мразещи…

Там, сякаш в друг свят, има едни герои в бели престилки, които не спят, които почти не ядат, които са на крак всеки ден, всеки час и минута.

Които нямат време да прегърнат децата си, които не могат да целунат жените си, на които просто не е останал живот различен от скалпели, кръв, игли и плазма, дефибрилатори и кислородни концентратори.

Те са там, за да можем всички ние, които или вярваме, или не – да сме добре, да сме здрави, да ни има! За да можем ние да прегърнем децата си, да кажем “обичам те” на любим човек!

Не е време за разделение, противопоставяне на хората.
Време е да си помогнем и заедно да спечелим битката!”, заяви министър Костадин Ангелов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.