Министърът на туризма: Целенасочено се вихри кална кампания срещу българския бранд

За момента сезонът върви добре, притесненията са за следващия месец

https://goreshto.net/balgariya/ministarat-na-turizma-celenasocheno-se-vihri-kalna-kampaniya-sreshtu-balgarskiya-brand-2/113044 Goreshto.net
Министърът на туризма: Целенасочено се вихри кална кампания срещу българския бранд

За момента сезонът върви добре, притесненията са за следващия месец

Изключително важно е да защитим българския бранд в тази кална кампания, която се вихри доста мощно и целенасочено. Не само у нас, но и сред партньорите ни. Това каза министърът на туризма Зарица Динкова в предаването "Здравей, България" в ефира на Нова телевизия.

"Не мога да знам как точно и откъде се финансира тази кампания", коментира тя. Според нея тази кампания е доста уплътнена и отговаря на всички изисквания за хибридност.

"Добрата новина е, че растежът на туристите е донякъде и благодарение на българските туристи. Това е хубавото, че ние започнахме да оценяваме нашите туристи по начина, по който те срещат това гостоприемство и уважение в съседна Гърция, което до момента ги караше да правят този избор", посочи министърът.

По думите ѝ за момента туристическият сезон върви добре. Има притеснения за следващия месец, но тези притеснения ще се адресират, когато от министерството имат точни данни.

Зарица Динкова смята, че най-добрите мерки да имаме по-силен туризъм са пазарните - доброто съотношение между цена и качество и доброто качество на продукта.

Тя заяви, че българското море е чисто и безопасно и няма нищо притеснително в данните до този момент.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.