Мира Добрева разкри кой е бил единственият й комплимент от Милен Цветков! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/mira-dobreva-razkri-koy-e-bil-edinstveniyat-y-kompliment-ot-milen-cvetkov-vizh-tuk/51249 Goreshto.net
Мира Добрева разкри кой е бил единственият й комплимент от Милен Цветков! (виж тук)

Мира Добрева си спомни "танца", който двамата с Милен Цветков така и не изтанцували!

Лицето на БНТ Мира Добрева отдаде своята почит към трагично загиналия Милен Цветков. Всъщност не загинал, а убит. Жестоко убит от надрусано кретенче на пътя, при това спрял на червен светофар. Ето какво си спомни за срещите и часовете им заедно Мира Добрева. И какъв е бил единственият комплимент, който тя е получила от професионалиста Милен Цветков. "Така и не изтанцувахме нашия танц. Не извървяхме всички стъпки. Не казахме много думи... Не беше много по думите, нито по витиеватите фрази. Сечеше направо, без много да мери и предпазливо да преценява. Не репетициите по танци си спомням днес, а върволицата от уроци, които съм си взела от него. Уроци по журналистика. И единствената похвала помня: “Ти пишеш много хубаво”. Каза го с изненада и някак присмехулно, както обичаше да говори. Защо ли имам усещане, че отвътре беше друг? Нежен, раним и чувствителен... Часът на Милен Цветков отлетя. Но часовете, в които ще говорим за него няма да имат сек. В това ми се иска да вярвам днес", написа Мира Добрева в профила си в социалната мрежа. И допълни: "Уби го вирусът на наглостта, отчайващата посредственост, усещането за надмощие, което дават многото пари". "Загуба за всички ни,твърде рано и много нелепо си отиде един от най-добрите ни журналисти - справедлив,категоричен,безкомпромисен! Присъдата на неговия убиец трябва също да бъде толкова безкомпромисна! Почивай в мир и покой, Милен Цветков!България скърби за теб! Дълбок поклон!", коментират хората под поста й, искрено страдащи за загубата на големия журналист.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.