Наталия Кобилкина пусна обява за работа: Ето какъв човек търси на добро заплащане! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/nataliya-kobilkina-pusna-obyava-za-rabota-eto-kakav-chovek-tarsi-na-dobro-zaplashtane-vizh-tuk/51262 Goreshto.net
Наталия Кобилкина пусна обява за работа: Ето какъв човек търси на добро заплащане! (виж тук)

Наталия Кобилкина търси човек за работа в академията си за щастливи жени!

Прочутата Наталия Кобилкина предлага работа срещу добро заплащане. Днес тя публикува обява в профила си и уточни всички подробности относно дейността и качествата на кандидатите. "В Happy Women Academy търсим човек, който да се присъедини към нашия екип и да ни помогне със стандартизирането на процесите по провеждането на различните събития и дейности при нас и с техническата организация на процесите (включва администриране на WordPress и система за управление на клиенти). Перфектният кандидат комбинира технически и организационни умения. Ежедневни отговорности: - Изграждане на процес по внедряване и използване на система за управление на клиенти - Контролиране за прилагането на процедури и използването от всички в екипа на система - Поддържане на WordPress сайт, включително: - разработване на нови и подобряване на текущи страници и функционалности - качване на съдържание - работа с клиенти и отговорност към работа с тях - работа на цял работен ден Технически умения, които притежава перфектният кандидат: - Опит с WordPress - минимум 2 години - Умение за работа със система за управление на клиенти (CRM) - Бизнес умения - изграждане и внедряване на процеси за работа със система по управление на клиенти и събития - опит в работа с онлайн магазини с качването на продукти В Happy Women Academy държим на позитивната нагласа и екипна работа. Качествата, които трябва да притежава перфектният кандидат: - Проактивен - търси начини за подобрение в начина на работа и има вътрешна нагласа "аз мога" - Организиран - умее да структурира и прилага стъпки в процеса на работа - Умение за работа с хора и опит с работа с клиенти - Лидерски качества - умее да влияе на другите и да изисква по правилен начин да спазват изградени процедури на работа - Знание на английски ниво intermedia Моля пускайте вашите Сv само ако ви отговоря на указани критерии!!!! Чакам ви на [email protected]", съобщи Наталия Кобилкина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.