Нови 60 прожекции на съвременни български филми на паркингите на Kaufland в 14 града до средата на юни

Тазгодишното национално автокино турне стартира от Варна

https://goreshto.net/balgariya/novi-60-prozhekcii-na-savremenni-balgarski-filmi-na-parkingite-na-kaufland-v-14-grada-do-sredata-na-yuni/110013 Goreshto.net
Нови 60 прожекции на съвременни български филми на паркингите на Kaufland в 14 града до средата на юни

Тазгодишното национално автокино турне стартира от Варна

Паркингите на хипермаркетите на Kaufland в 14 града в цялата страна за втора година се превръщат в кино на открито до средата на месец юни. Стартът на тазгодишното националното автокино турне беше поставен във Варна на 8 май с два български филма – „Шекспир като улично куче“ и нашумелия филм „Чалга“. Киномаратонът продължава довечера (9 май) на паркинга на Kaufland – Възраждане (бул. "Република" 60), като от 20.30 часа ще бъде прожектиран „Бай Иван“, а късната прожекция от 22 часа е отредена за филма „Игра на доверие“.

Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“ и ще премине през Шумен (12 и 13 май), Русе (14 и 15 май), Велико Търново (17 и 18 май), Плевен (19 и 20 май), Монтана (21 и 22 май), София (23-25 май), Перник (27 и 28 май), Кюстендил (29 и 30 май), Пазарджик (31 май и 1 юни), Асеновград (2-4 юни), Карлово (8 и 9 юни), Сливен (10 и 11 юни) и Ямбол (12 и 13 юни).

„През лятото на 2022 г. за пръв път стартирахме с автокино на нашите паркинги в София и Петрич. Тогава направихме над 120 прожекции на различни хитови български заглавия при огромен интерес от страна на нашите клиенти. Сега автокиното ни продължава с нови 60 прожекции в цялата страна, с което искаме да затвърдим подкрепата си за популяризиране на българското кино и едновременно с това да добавяме стойност към цялостното преживяване, което предлагаме на нашите клиенти“, това коментира Петър Пекалиев – ръководител „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България.

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10м, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

 

Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. Вижте повече на www.kaufland.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.