Обичала Ава ли: Виж какво направи Ирина Тенчева на рождения ден на детето! (сляп ли е Иван Христов – СНИМКИ)

https://goreshto.net/balgariya/obichala-ava-li-vizh-kakvo-napravi-irina-tencheva-na-rozhdeniya-den-na-deteto-slyap-li-e-ivan-hristov-snimki/47061 Goreshto.net
Обичала Ава ли: Виж какво направи Ирина Тенчева на рождения ден на детето! (сляп ли е Иван Христов – СНИМКИ)

Най-добрата майка Ирина Тенчева явно забрави, че е такава!
Перфектната майка Ирина Тенчева, за каквато неведнъж са я обявявали, се показа в коренно различна светлина. Но, разбира се, не към своите деца, а към това на половинката си Иван Христов.

Преди дни дъщерята на Иван и Вихра Петрова – Ава имаше рожден ден. Момиченцето стана на 12 години, а майка й многократно я поздравяваше във Фейсбук и постваше техни снимки заедно.

Разбираемо – Ава е нейно и единствено дете. При все, че открай време Ирина Тенчева твърдеше, че не прави разлика между общите им деца и се отнася и с четирите като свои собствени, реакцията й на рождения ден на Ава бе меко казано странна.

На същия ден – 1 август, любимата на Иван Христов влезе в профила си, качи своя снимка и благодари на приятелите си, поздравили я за… нейния рожден ден. Който явно е бил ден или два по-рано.

Ирина Тенчева обясни, че не е имала възможност досега да се добере до компютър и иска да благодари на всички, които са се сетили за нея. Случайно или не обаче, точно на 1 август тя така и не се сети за малката рожденичка Ава. Ей така, от кумова срама.
Някои може би ще си кажат, че Ирина и Иван лично са празнували рождения ден на Ава и затова няма смисъл да го афишират в мрежата. Е да, ама не! Защото на празника си момиченцето беше в Гърция с майка си. Вихра Петрова й организира незабравима ваканция край морето.

“И какво излезе сега – че Ирина дори едно честито не написа на Ава, а претендира, че не я дели от собствените си отрочета. Редовно виждаме как известни и случайни потребители в мрежата поздравяват в профилите си дори свои приятели. Колко пъти се казват снимки от този и онзи с честитка за верен другар. А Иринка толкова гнусно пренебрегна Ава, сякаш не съществува. Сляп ли е Иван Христов?!”, коментират и бдителни потребители в мрежата.

Със сигурност самият продуцент не е останал безразличен към празника на първородната си дъщеря. Не сме и очаквали друго от него при все, че той отдавна е доказал обичта си към Ава.

Пита се обаче толкова ли зор и усилия щяха да костват на Ирина Тенчева да прояви малко внимание към тази, която уж обича. Или може би лицемерието щеше да бъде твърде голямо и не й е понесло, шушукат зевзеци.

Тази снимка постна Ирина, за да благодари за… своя рожден денНе обели нито дума за малката Ава – нямаше дори едно честитоКато я гледаме колко е сладка и усмихната обаче, на малката сладурана хич не й пукаАва си е с Вихра и пет пари не дава дали леля Ирина ще я тагне у ФейсаЧаровница, да е жива и здрава! И хубава като мама!Свежо и артистично е детето на Вихра и ИванКой като Ава на рождения й ден – моренце и слънце в Гърция

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.