Обрат: Ще остане ли Слави Трифонов в Би Ти Ви?! (медията с извънредна новина преди минути)

https://goreshto.net/balgariya/obrat-shte-ostane-li-slavi-trifonov-v-bi-ti-vi-mediyata-s-izvanredna-novina-predi-minuti/50541 Goreshto.net
Обрат: Ще остане ли Слави Трифонов в Би Ти Ви?! (медията с извънредна новина преди минути)

Има ли шанс Слави Трифонов и Би Ти Ви да подновят договора си?!

Слави Трифонов разтърси цяла България снощи, когато шокиращо за всички обяви края на шоуто си. По думите на Дългия "Шоуто на Слави" ще спре да се излъчва на 31 юли, когато свършва договорът му с Би Ти Ви. Днес всички медии тръбят единствено около случая, а социалната мрежа закипя от коментари на зрители. Повечето твърдят, че Слави и екипа му са неразривна част от живота им и тъгуват, че цяла една епоха в телевизията ще си отиде. Дали това ще се случи обаче?! Преди минути от ръководството на Би Ти Ви дадоха неочакван и изненадващ отговор на въпросите за края на шоуто. Вместо да потвърдят приключилите отношения с Трифонов и компанията му, те заявиха друго. От Би Ти Ви съобщиха, че лично са поискали подновяване на договора с фирмата на Слави "Седем осми" и продължаване на шоуто през следващия сезон. "Водим преговори още и нямаме категоричен отговор от "Седем осми". Затова не можем да кажем със сигурност нищо повече. Разговорите още не са свършили, а нашата покана към Слави важи така, както и винаги досега", заявиха от телевизията. Това даде шанс на много зрители и почитатели на "Шоуто на Слави" да се надяват и да стискат палци любимецът им да промени решението си. И през есента отново да се върне на екран. Междувременно шоуменът обяви, че ще направи томбола сред зрителите на предаването. На които ще подари всички вещи на известни гости, били при него през годините. Най-голямата награда ще е "Мерцедес", в който са се возили болшинството от звездите, гостували на шоуто. А ние пък се надяваме да се случи чудо. И Би Ти Ви да успее да поднови договора си със Слави за поне още една година. По всичко личи, че той не се е запътил към политиката, което дава надежди за още време с него на екран.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.