Подлудиха Лияна Панделиева в мебелен магазин! (още подробности)

https://goreshto.net/balgariya/podludiha-liyana-pandelieva-v-mebelen-magazin-oshte-podrobnosti/51772 Goreshto.net
Подлудиха Лияна Панделиева в мебелен магазин! (още подробности)

Лияна Панделиева се видя в чудо по време на ремонт!

В чудо се видя журналистката Лияна Панделиева по време на ремонт в дома си. Обиколката из мебелните магазини се оказа същинско ходене по мъките. Ето какво разказа самата тя:

"Научих по трудния начин, че пандемичната и епидемична обстановка заедно и поотделно, са довели до бум, до взрив, до Супер нова в броя на ремонтите.

Затворени по домовете си, хората хич не са си губили времето в домашния офис! Кога на човек ще му се случи да се води на работа и да прави ремонт по едно и също време и никой да не го обвини, че кръшка?! Затова всичко що е майстори, тапицери, мебелисти, шивачи работят толкова, колкото не са се и надявали, че ще направят оборот и бизнес.

Стандартното време за изпълнение на ЕДНО перде, избрано от хубав магазин, е 20 работни дни (освен ако приятелка не ме заведе там, където ги работят за два дни). Мебел се прави за един месец - с късмет, иначе за два месеца.

Но я опитайте да отидете до мебелен магазин и да изберете витрина! - Добър ден. Тази витрина ми харесва, предлага ли се в друг цвят, освен в лачено бяло? - Не. - А ако искам да е в кафяво и да не е лачена? - Изберете нещо друго. - Тази витрина е само с два рафта, от този цвят дали предлагате цяла витрина? - Не, само това е. - Онази там, в сиво и кафяво ми харесва като модел. И тя ли не се предлага в друг цвят? - Не. - Предлагате ли нещо, което да е по избор на клиента? - Ми харесайте си нещо. - А с размерите как стои въпросът? - Това са модули и всеки е със собствен размер, вижте какво ще ви пасне на стената. - Според Вас холската стена е набор от гардероби с тъничка витрина и поставка за телевизор? - Изберете друга секция. - Но и другите са предимно гардеробни. - Ами изберете си модули. - Но само от предложените цветове? - Да.

Този диалог се води независимо в кой мебелен магазин.

Ясно ми е, че без мебелист, който работи по поръчка, номерът няма да мине. Няма вариант да си харесам нещо и то да бъде изпълнено в цветовете, които ми допадат. Отивам на вариант две - чакане два месеца, щото да не мислите, че само аз поръчвам! Спалнята стана лесно - там поне знам, че са легло и скринове, само избрахме вида на вратите и след около седмица ровене по всевъзможни сайтове, намерих и дръжките, които си бях намислила. Но измислянето и чертаенето на холска мебел ме съсипва - на кои години какви умения развивам, че се научих вече да чертая и в мащаб!", сподели Лияна Панделиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.