Поредна чистка в BTV

Позицията директор „Програма“ се поема от Апостол Пенчев

https://goreshto.net/balgariya/poredna-chistka-v-btv/123141 Goreshto.net
Поредна чистка в BTV

Позицията директор „Програма“ се поема от Апостол Пенчев

Би Ти Ви обявява за рокади в ръководния екип на медията. Позицията на Програмен директор ще бъде поета от Апостол Пенчев, а Дарина Петрова се присъединява към телевизията на позиция директор "Човешки ресурси". Тя в новата си роля ще се съсредоточи върху развитието на компанията като най-добър работодател в медийната индустрия.

Сериозните промени настъпват в момент, в който телевизията е фокусирана над интегрирането на съвременни цифрови технологии и иновативни стратегии в дейността си. Апостол Пенчев и Дарина Петрова заемат местата на Христо Хаджитанев и Наташа Кумчева, които се разделят с медията по взаимно съгласие след дългогодишна кариера и не малък принос за компанията. Те ще продължат работата си в телевизията до края на годината.

Дарина Петрова стартира кариерата си в областта на "Човешки ресурси" в енергийната корпорация Enel преди 17 години. Продължи развитието си след това в секторите на минно-добивната индустрия и тежката промишленост, здравеопазването и бързооборотните стоки. Дарина притежава образование в областта на маркетинг и бизнес администрация, реклама, а също и 7-мо ниво от Асоциацията на професионалистите по управление на човешките ресурси във Великобритания. Тя е управлявала проекти по организационно развитие и лидерство, както и управление на възнаграждения и материални придобивки.

Апостол Пенчев се завръща отново в BTV с богат опит в сферата на телевизията. Той заемаше поста на програмен директор през периода 2005-2009 г., ръководител на телевизията през периода 2009-2014 г. и член на управителния съвет през периода 2010-2014 г. Също така Пенчев е бил на висши мениджърски позиции в Българската национална телевизия, телевизия B92 и PRVA TV в Сърбия, а също и в Нова Броудкастинг Груп в България.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.