Потвърдено: Ето какво осуети сватбата на Лена Бориславова и Миро Иванов!

Лена Бориславова сама призна причината, поради която сватба няма!

https://goreshto.net/balgariya/potvardeno-eto-kakvo-osueti-svatbata-na-lena-borislavova-i-miro-ivanov/111649 Goreshto.net
Потвърдено: Ето какво осуети сватбата на Лена Бориславова и Миро Иванов!

Лена Бориславова сама призна причината, поради която сватба няма!

Те са сгодени отдавна, но сватба и до момента няма. Лена Бориславова носи на ръката си годежния пръстен от Миро Иванов, а двамата останаха заедно дори и след скандала и слуховете за връзката й с екс премиера Кирил Петков преди година.

Лена и до днес отрича твърдо това да е истина и казва, че с мъжа на Линда Петкова я е свързвало само колегиално отношение покрай работата и поста й тогава, който той лично я е помолил да заеме.

"Господин Петков счете, че ще съм подходяща и ме покани, но не знаех, че толкова много неща ще се променят от това. Не съжалявам, че съм приела, защото работихме съвестно, но съжалявам, че изгубих живота и ежедневието си на обикновен човек, какъвто съм. Заради всички медийни сензации не можех спокойно да ходя по улиците", казва днес Бориславова.

Както знаем, тя е бременна и носи детето на Мирослав Иванов. Сватба обаче няма, а мнозина се чудят кое им е попречило да се "вземат" досега. На това Лена отговори днес и заяви, че единствената им спънка към олтара е била пандемията от К19 и мерките, които трябваше да се вземат.

"Затова я отложихме, не искахме да правим каквото и да било, докато нещата не се успокоят и ние, както и близките ни хора, да се чувстваме наистина свободни и весели на тържеството", каза Лена Бориславова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.