ПОЗОР! Малолетни момиченца мятаха гюбеци на концерт на Радо Шишарката! (ВИДЕО)

https://goreshto.net/balgariya/pozor-maloletni-momichenca-myataha-gyubeci-na-koncert-na-rado-shisharkata-video/48930 Goreshto.net
ПОЗОР! Малолетни момиченца мятаха гюбеци на концерт на Радо Шишарката! (ВИДЕО)

Радо Шишарката взриви НДК, но сътвори голям скандал

В събота зала 1 на НДК бе разтресена от мегаконцеррта на Радо Шишарката и компания. Изпълнителят на "Тигре, тигре" събра на една сцена Сашка Васева, Тошко Тодоров, Сашо Роман, Валдес, Тони Дачева, Весела, Екстра Нина, Хисарския поп и други от чалга динозаврите у нас. Поводът бе 20-годишнината от излизането на първия албум на Радо. Шоуто премина при голям успех, което може би ще учуди мнозина, установи goreshto.net. Огромен скандал обаче е на път да доведе факта, че през по-голямата част от спектакъла, на сцената гюбеци въртяха 7-8 годишни деца. Радо Шишарката изпълнявашe "Курви, сбогом" и "Тигре, тигре", а около него невръстни момиченца припяваха и мятаха кючеци. Много е вероятно Агенцията за закрила на детето да се позамисли и да вземе мерки, защото това наистина е недопустимо. Ето и видеорепортаж от концерта:

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.