Приказка за Синята Шапчица – скандално разследване описва разюзданите BDSM-партита на столичната шефка в ДСБ Бонка Василева-Общата

Ще й костват ли разкритията политическата кариера, питат се столичните десни избиратели

https://goreshto.net/balgariya/prikazka-za-sinyata-shapchica-skandalno-razsledvane-opisva-razyuzdanite-bdsm-partita-na-stolichnata-shefka-v-dsb-bonka-vasileva-obshtata-5/118581 Goreshto.net
Приказка за Синята Шапчица – скандално разследване описва разюзданите BDSM-партита на столичната шефка в ДСБ Бонка Василева-Общата

Ще й костват ли разкритията политическата кариера, питат се столичните десни избиратели

Когато преди почти две десетилетия някогашният премиер Иван Костов основа ДСБ, той я нарече “душата на демократичната общност”, излязла от разлагащото се тяло на СДС по онова време. В духа на собствения си аскетизъм, Командира позиционира своето създание в дясно-консервативния спектър, с основни приоритети предприемчивостта, частната инициатива и семейството като висша ценност. Въпреки, че за някои от тогавашните съучредители също се подмятаха нелицеприятни обстоятелства от лично естество, под крилото на Костов десебарите запазваха наложената от него институционалност и държаха личния си живот далеч от прожекторите.

 

Днес, явно заразено от либералната поквара на партньорите си от “Спаси София” на Борис Бонев да речем, ДСБ заприличва на всичко онова, срещу което нейният баща някога възропта.

 

Защо пишем това? От дни в интернет пространството циркулира меко казано скандално разкритие, които ни е трудно да определим като журналистическо в чистия му вид, но пък то определено е повече от съдържателно. В опит да го оформят като статия, авторите изнасят меко казано смущаващи данни за интимния свят на председателката на ДСБ-София Бонка Василева. Те наричат родената в Банкя дама с прозвището “Общата”. Определение, настанило се във във вулгарния лексикон на българина като метафора за силно полигамна жена, използваща своята сексуалност да сее поквара и да се издига по кариерната стълбица.  Но стига толкова теория.

 

В редакцията дълго претегляхме всички “за” и “против” дали да преразкажем скандалния материал, изпълнен с непотвърдени факти и сипещ щедри оценки за Василева в морално-етичен план.

 

В крайна сметка надделя решението да го споделим с нашите читатели не за друго, а в израз на убеждението, че животът на политическите фигури от висшия ешелон трябва да е всичко друго, но не и личен. Тези хора доброволно са се позиционирали в светлината на прожекторите, натрапват ни се ежечасно от всички канали за комуникация, ето защо следва техните избиратели и опоненти да са наясно с всяко проявление на личността им, дори най-интимното. Така е честно. Още повече, че в текста се говори за промискуитетни отношения на Бонка Василева с други публични фигури - нейни съпартийци, политически лидери, водещи юристи и дори журналисти.

 

Първата жертва, паднала под перото на неизвестния автор, е самият ген. Атанас Атанасов, който наследи Командира на върха в ДСБ. Ето как точно е замесено името му (публикуваме абзаците без редакторска намеса, с автентичен правопис и пунктуация):

 

“Припомняме, че тежки раздори разтресоха партията на ген. Атанасов миналата година, когато демократичната общност беше на косъм да се разпадне заради депутатските мераци на фаталната му заместничка. Явно Бонка Василева е поредната калинка, която е скочила в леглото на синия генерал заради партиен пост. Как и кога двете са се сблъскали в любовен триъгълник, можем само да гадаем.Разказите за секс аферите на Бонка Василева, могат да накарат дори Моника Люински да се изчерви като ученичка. Един от нейните приближени авери на любовния фронт споделя, че въпреки откровената си нелицеприятна външност „Розовата кралица“ от Банкя непрестанно се опитвала да бъде в центъра на мъжките желания”.

 

По-натам в текста дава представа как точно се е формирал навикът на Василева да използва женските си дадености за кариерен просперитет:

 

“Тя неведнъж доказала, че е освободена от мухлясали предразсъдъци като скачала в леглото с цели групи мъже. „За Бонка Василева се носеха легенди в Банкя! На тайни секс партита, майсторката на еротичните техники, беше единствен гост от нежния пол.“, разказва той. Фотоархивите на похотливците запечатали разюзданото поведение на политическата лидерка. Шокиращите кадри засега остават тайна, но в скоро време очакваме да нагорещят мрежата!“

Палавата Бонка пробила в политиката именно благодарение на креватните си умения, споделят запознати с нейния таен живот. Всеки неин началник се радвал на щедрите и ласки, а резултатът бил все по-апетитни постове в бизнеса и политиката.Поговорката, че апетитът идва с яденето, важи с пълна сила за нашата героиня от Банкя., пише още в непозования материал.

 

Анонимният разказвач отива още по-далеч, навлизайки в пикантни детайли от креватната експертиза на тъмносинята активистка на ДСБ-София. Тук правим уговорката, че ще подминем най-натуралистичните описания на БДСМ-хобито й от елементарно чувство за приличие и разбираема човешка погнуса:

 

“Участието в тайни оргии, се оказало недостатъчно да задоволи дяволските желания на Бонка Василева. Започнала да разширява границите на удоволствието като иска от многобройните и партньори да се отнасят грубо с нея в леглото. Пикът на тези еротични забавления бил в периода 2014-2015 тодина, когато Бонка прави първи крачки н политиката. Благодарение на креватните умения партийните врати се отворили широко за амбициозната дама.”

 

Следва и конкретика за естеството, социалната роля и професията на част от интимните партньори на Василева:

 

“Слуховете спрягат мастит столичен адвокат от голяма правна кантора, обслужваща политическия елит. Често палавата Бонка осъмвала в дома му, където двамата се подвизавали в тайна стая за сексуални перверзии. Стените на луксозния адвокатски дом крият спомени за сексуално насилие и унижения, които възбуждали еротичните фантазии на политическата активистка.

Секс списъкът на Бонка Василева е дълъг и шокиращ, припомнят запознати. Тя никога не се е притеснявала от „моралната“ полиция, затова в еротичните и мрежи са уловени много известни лица. Сред тях е и виден български журналист, който се оказва садист на любовния фронт. Освен дежурния кибер секс, двамата се впускали в нетипични сексуални удоволствия като садистично-мазохистични ласки. „Твърдият“ секс всъщност е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт. В различни сцени, участниците от господари, се превръщат в подчинени любовници. Явно садо-мазо сцените действат като силен афродизиак и на двамата ни герои. За авторския хард сценарий на „Синятата шапчица и големият лош вълк“ още се носят легенди в Банкя. Без да бъдем съдници, само констатираме, че вълнуващите секс игри, в които Бонка Василева и нейният партньор се наслаждават на болката, са я отдалечили от „горещия“ журналистически стол, на който често сядат българските политици”.

И за финал отново ще си зададем въпроса: Защо публикуваме всичко това, освен водени от желанието да информираме читателите ни за сенчестата страна на лицата, огрели като слънце политическия ни пейзаж? Отговорът е прост и трагичен. Всеки мащабен скандал през последните години, в които имахме замесени политици, старлетки, висши ченгета и дори бивши премиери, първо започваше да витае като мълва във форуми, блогове и други подобни пространства на комуникационната субкултура. Витаеше, носеше се като дим над водата, за да избухне с адска сила под формата на снимки, видеоклипове, признания, самопризнания, парапетни скандали и дори документи. Започнали като грозна клюка, 100% от ъндърграунд писанията намираха потвърждение, в т.ч и с експертизи на акредитирани лаборатории по криминалистика. Дали и в близко време пак ще се насладим на фотоси и клипове, времето ще покаже. А до тогава, пълният текст на еротичния разказ за Синята шапчица от Банкя може да прочетете на следните линкове:

 

https://spravedlivost.net/%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81-%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/

 

https://podpricel.com/%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%81-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%81-%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0/

Източник: spravedlivost.net, podpricel.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.