Съпругата на екранния д-р Ковачев изрева: Бракът приключи, влюби се в Диана! (шок разкрития + СНИМКИ)

https://goreshto.net/balgariya/saprugata-na-ekranniya-d-r-kovachev-izreva-brakat-priklyuchi-vlyubi-se-v-diana-shok-razkritiya-snimki/50400 Goreshto.net
Съпругата на екранния д-р Ковачев изрева: Бракът приключи, влюби се в Диана! (шок разкрития + СНИМКИ)

Екранният д-р Марио Ковачев и д-р Зорница Огнянова от "Откраднат живот" са двойка и в живота!

Скандална новина разтърси актьорските среди у нас. А именно - екранните д-р Марио Ковачев и д-р Зорница Огнянова от сериала "Откраднат живот" са влюбени наистина. Оказа се, че пламъкът от екрана е разпалил страшен огън и в реалния живот. Това разкриха близки до тях източници пред вестник "Уикенд". Както вече казахме, новината е скандална не сама по себе си, а защото Марио Ковачев или Велислав Павлов (както е истинското му име), е семеен мъж. При това не просто съжителстващ с половинката си, а женен за нея.

Павлов има дългогодишен брак с десетина години по-възрастната от него актриса Юлиана Сайска. А двамата имат прекрасен син Йоан. За разлика от него, Диана Димитрова, влязла в ролята на изкусителната д-р Огнянова, е свободна и необвързана.

В редица свои интервюта Димитрова признава, че е свободолюбива, луда и щура жена. Която иска да изживее живота си пълноценно и да граби с шепи от емоциите и любовта. Очевидно това и прави в момента, а Велислав Павлов е откачил по нея дотам, че е на път да се раздели със съпругата си. Наскоро, на финала на "Откраднат живот", той беше забелязан без брачната си халка. За някои това не е нищо, но за Павлов е всичко. Той самият многократно е признавал, че никога не се разделя с халката си, освен за снимките на "Вездесъщият", тъй като се наложило. На прожекцията на последните два епизода на "Откраднат живот" всички забелязаха как Павлов и Димитрова не се отделят един от друг. А на въпроса на зрителка дали им се е случвало да се влюбят в партньор от киното или театъра, Павлов отвърна положително. "Разбира се, че се случва човек да се влюби в партньора си. Та вие самите не знаете ли, че се случва?!", отговори Велислав и погледна към Диана. Екранната д-р Огнянова не успя да скрие вълнението си и се опита да се пошегува с него - "Внимавай, че жена ти е тук!"... Но истината е, че от Юлиана Сайска нямаше и следа. Близки до двамата любимци от "Откраднат живот" разказаха, че Сайска е усетила какво се случва с мъжа й още преди месеци. Тя понесла и все още понася изключително тежко ситуацията, като се надявала, че това е просто криза на възрастта. Велислав Павлов е на 44 години и лично е споделял, че навлиза в една доста противоречива и понякога глупава възраст. Дали аферата му с Димитрова ще се окаже временна, или двамата наистина са се намерили, тепърва ще разберем. Откраднат живот Откраднат живот

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.