СЕНЗАЦИОННИ ФОТОСИ на официалната жена на чудовището Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ)

Оказва се, че извергът е женен и има дъщеря

https://goreshto.net/balgariya/senzacionni-fotosi-na-oficialnata-zhena-na-chudovishteto-georgi-vizhte-mayka-mu-i-bashta-mu-snimki/114418 Goreshto.net
СЕНЗАЦИОННИ ФОТОСИ на официалната жена на чудовището Георги! Вижте майка му и баща му (СНИМКИ)

Оказва се, че извергът е женен и има дъщеря

В Стара Загора неотдавна бе извършено шокиращо престъпление от Георги Николаев Георгиев, наричан вече Касапинът от Стара Загора. Той наряза с макетен нож 18-годишната Дебора. Според информация от запознати, Георгиев е женен за Криси Георгиева, която е официалната му съпруга. Двамата са заедно повече от 5 години, след като се сгодили през 2018-та г. и се оженили през следващата година. Имат дъщеря на име Никол, която е на 4 години.

Известно е, че Криси Георгиева работила като сервитьорка в дискотека, в която Георгиев е бил охранител. В момента тя се занимава с рисуване и продава творбите си в социалните мрежи.

Съдейки по профила на Дебора в социалните мрежи, тя е септември трябва да бъде ученичка от XII-ти клас в Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в града на липите. Дебора обича да се занимава с рисуване, танци и е талантлива певица.

От разследването става ясно, че Георги Николаев Георгиев е бивш джудист и има отличия от състезания в бойния спорт. Преди това е имал съдебни проблеми за побои, а също и извършва незаконно професията охранител.

За този ужасен акт на насилие срещу Дебора се смята, че основния мотив е ревност, която Георгиев изпитвал. Разследващите са открили и други съдебни действия в миналото му.

Дебора:

 

Официалната му съпруга – Криси Георгиева:

 

Извергът Георги с жена си:

 

Бащата на Георги, Николай Стоянов - Пържолата:

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.