Шефът на БНТ Емил Кошлуков със сарказъм към българите в Гърция! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/shefat-na-bnt-emil-koshlukov-sas-sarkazam-kam-balgarite-v-garciya-vizh-tuk/51368 Goreshto.net
Шефът на БНТ Емил Кошлуков със сарказъм към българите в Гърция! (виж тук)

Емил Кошлуков ироничен към всички, които напират да почиват в Гърция!

Директорът на БНТ Емил Кошлуков разбуни духовете в мрежата със саркастичен пост към българите, напиращи да почиват в Гърция и това лято: "За Гърция и нашенците: „Ние си ходим само в Гърция вече..." пич, ти си в Дедеагач, даже гърците не го броят това за Гърция, стига си пищял. Не може да минеш през Златоград и Гюмюрджина и да мислиш, че си на околосветско пътешествие. „Абе страшно готвят тук, у нас не могат да направят така скаридите, ама нали всичко им е прясно, от морето..." да бе, тоя от рецепцията, след смяната, ходи да ги лови лично. Дивият лаврак почва от 70лв/кг при рибарите, колко мислиш, че ще е в ресторанта? Това за 20 е от фермата, не че е лош, но не се изживявай като Стареца и морето, в Метро има всичко. „Намерили сме една къща, точно на брега, всяко лято сме там, страхотно е..." е ти си натъпкал багажника догоре с алкохол и храна, в гаража да беше останал с толкова ядене и пиене - пак ще изкараш страхотно. Пусни гръцко на телефона и почвай, к'во да биеш само път. „Открили сме едно местенце, трепач, точно до Кавала..." - е как бе, невероятно направо. Дядо ти всяка година с овцете слизаше до Бяло море, сега ти го преоткри. Това местенце го знае и Захари Стоянов, описано е, споко. „Този уикенд над 500 000 българи ще посетят Северна Гърция..." и нито един няма да срещнете в музея на Византийската култура, потайностите на Солун, майна. Един ден ще направя списък на Десетте Места в Делфи, Където Няма Никакъв Риск да се Сблъскате с Българин. Той ще изглежда така: 1. Делфи И не, че не харесвам Гърция. Напротив, влюбен съм в страната, даже гръцки научих ей така, за кеф, да мога да я разбирам повече. Кръстницата ми е от Гърция, приятели имам там, в Мецово на планина ходя, дето се вика. Ама чак да плюем България от любов към пържени калмари...", саркастично завърши Емил Кошлуков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.