Синът на панагюрския кмет Никола Белишки се изтипоса като нацист във фейсбук. Читатели питат: Краде ли ордени от трупове на войници?

Мародерчето Иван Белишки позира с фашистки ножове и брада ала Бен Ладен

https://goreshto.net/balgariya/sinat-na-panagyurskiya-kmet-nikola-belishki-se-iztiposa-kato-nacist-vav-feysbuk-chitateli-pitat-krade-li-ordeni-ot-trupove-na-voynici-4/113182 Goreshto.net
Синът на панагюрския кмет Никола Белишки се изтипоса като нацист във фейсбук. Читатели питат: Краде ли ордени от трупове на войници?

Мародерчето Иван Белишки позира с фашистки ножове и брада ала Бен Ладен

Зловещи фашистки снимки със свастики, ножове и най-вероятно обрани от труповете на убити украински и руски войници ордени е пуснал във фейсбук синът на панагюрския кмет Никола Белишки, Иван. Това сигнализираха наши читатели, които ни изпратиха гнусните кадри. Не става ясно кога и къде са щракнати фотосите, но ясно се вижда как мародерчето Белишки младши държи медальони на мъртви военнослужещи, които е окичил по себе си като трофеи.

За повече колорит кметският син е пуснал брада като на дърт арабски терорист от Алкайда и Идил. Целта явно е да напомня на младия Бен Ладен или поне на чеченския главорез Рамзан Кадиров.

Иван Белишки стана известен с изгарянето на чуждо знаме и сам се хвали, че е членувал в радикални паравоенни групировки. Из профили в социалните мрежи могат да се видят множество снимки на кметския син с оръжие и радикални символи, фашистка идеология и батальона Азов.

Службите вече са уведомени и гражданите очакват да се вземе отношение към социопата, който неведнъж е излизал с фашистки изявления.

Припомняме че Иван Белишки нападна депутат с пистолет, а от противните му снимки си личи, че може би не би се поколебал и да убива.

“Дано накрая органите си свършат работата и го преберат в изолирана от обществото среда”, пише нашият читател с молба да дадем гласност за деянията на извратеняка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.