Скандал: Кичка Бодурова изригна срещу Слави Трифонов! (виж как побесня)

https://goreshto.net/balgariya/skandal-kichka-bodurova-izrigna-sreshtu-slavi-trifonov-vizh-kak-pobesnya/50706 Goreshto.net
Скандал: Кичка Бодурова изригна срещу Слави Трифонов! (виж как побесня)

Кичка Бодурова изригна срещу Слави Трифонов и партията му!

Естрадната прима Кичка Бодурова е на косъм да си спечели още един враг. Този път в лицето на Слави Трифонов. Буквално преди минути тя изригна бясна срещу него в мрежата. Предаваме думите й дословно: "Свидетел съм на едно предаване , което най- после падна от екран , което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят простотии чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име). И поета/ как му беше името/. Един човек с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”... никога “Нашето”. Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко. Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”. Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “ Няма такава държава”. Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки. И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа - чалга, сърказъм и цинизъм ! Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше” това настояще! Доколкото за име на твоята партия- имам идея. ППС- “Партия на простаците и самозабравилите се”. Има доста които биха могли да членуват в тази партия!", изригна Кичка Бодурова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.