Скандал! ПП-ДБ агитират хората в Троян с торбички със салам, лютеница и вафли, окачени на вратите им

С това се опитват да ни купят да гласуваме за тях, казват възмутените хора

https://goreshto.net/balgariya/skandal-pp-db-agitirat-horata-v-troyan-s-torbichki-sas-salam-lyutenica-i-vafli-okacheni-na-vratite-im-3/53793 Goreshto.net
Скандал! ПП-ДБ агитират хората в Троян с торбички със салам, лютеница и вафли, окачени на вратите им

С това се опитват да ни купят да гласуваме за тях, казват възмутените хора

Троянци осъмнаха с предизборни торбички с хранителни продукти по вратите на къщите си, съобщава сайтът Троянпрес.

 

Получихме на електронната поща от наша читателка на име Валентина Тодорова снимки и текст към тях, на които се виждат окачени торбички с логото и номера на коалиция ПП-ДБ по вратите на хората. Торбичките са пълни с хранителни продукти – салам, лютеница, кашкавал и вафли, пишат от медията.

„Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях!“, разгневено ни пише Валентина Тодорова.

„Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят с шпек и лютеница“, пише още читателката ни.

 

От мейла получен от Валентина Тодорова става ясно, че торбичките с хранителни продукти са били слагани по вратите на къщите в квартал Попишка, община Троян.

Сигналът е подаден от наш читател и информацията е позована на написаното от него. Редакцията не носи отговорност за написаното от читателя. Готови сме във всеки един момент да публикуваме право на отговор на засегнатата страна!

Източник: breaking.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.