Скандално: Бременната Златка Райкова пафка като комин, Благой се тревожи за пари! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/skandalno-bremennata-zlatka-raykova-pafka-kato-komin-blagoy-se-trevozhi-za-pari-vizh-tuk/47255 Goreshto.net
Скандално: Бременната Златка Райкова пафка като комин, Благой се тревожи за пари! (виж тук)

Златка Райкова не спира да пуши, въпреки бременността си!
Бременната плеймейтка Златка Райкова потресе всички с отказа си да се откаже от цигарите. Макар коремът вече доста да й личи, тя не спира да пафка като комин. Това разкриха близки до нея и Благой Георгиев източници.

Пред вестник “Уикенд” те коментираха, че Злати е нервна покрай “трудното” си положение и папирусите я успокоявали, макар и за кратко. Тя се опитвала поне да ги намали, но изключвала варианта да ги спре изцяло.

Другото, което не е присъщо на бременна жена, е да пътува на дълги разстояния и да шофира. Наскоро с Благой бяха в Гърция, а на връщане оттам Златка карала автомобила през половината път.

Тя изглежда не се тревожи от безотговорните водачи на пътя и си мисли, че всичко е наред. Предпазни мерки обаче са необходими за всяка бременна дама. От известно време насам видяхме, че коремчето на Райкова е вече доста наедряло. Формите й обаче си остават същите.

Преди дни близки до нея източници споделиха, че Златка се тревожи за фигурата си и затова внимава с какво се храни. Гледала и да не яде много, за да не стане тройна.

“Тя знае, че всяка бременна жена наддава, колкото и малко да е, и това е от самото бебе. Затова се пази и не иска и да помисли, че ще се превърне в свиня. Да не говорим, че ревнува много Благо и се страхува да не би той да й кръшне”, разказват запознати.

Самият футболист с прякор Джизъса пък се тревожел за парите, които ще са им необходими след раждането на бебето. Знаем, че финансовото му положение не е толкова розово като преди, а двамата със Златка Райкова са свикнали на луксозен и лъскав живот.

До момента те не обелват и дума за сватба, може би изчакват детето да се появи на бял свят и Злати да се омъжи в перфектната си форма.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.