Слави Трифонов ръси глупости: Заради 611 души затворихме цялата държава?! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/slavi-trifonov-rasi-gluposti-zaradi-611-dushi-zatvorihme-cyalata-darzhava-vizh-tuk/51226 Goreshto.net
Слави Трифонов ръси глупости: Заради 611 души затворихме цялата държава?! (виж тук)

Слави Трифонов този път разгневи потребителите в страницата си!

Шоуменът Слави Трифонов отново се изказа гръмко в мрежата, но този път се оказа неподготвен. За реакцията на хората, които буквално го попиляха. Дългия се опита да внуши, че заради 611 вирусоносители (последни данни към днешна дата), няма смисъл да се затваря държавата. Ето и изказването му: "На цифрите не им пука от емоциите. Те не разбират от страх, от радост, от любов – те са си просто цифри. Затова аз, сега, ще ви сервирам малко цифри, а емоциите оставям за вас. Според данните на НСИ през 2018 година сме били 7 000 039 човека. Значи, сега сме, предполагам, по-малко, може и да сме повече, дано, но да караме по точните цифри. Значи - 7 000 039 човека. Толкова сме. Толкова живеем в България. Вирусоносителите по днешни данни на кризисния щаб са 611 човека. Ще ви помогна и ще сметна вместо вас. Процентът вирусоносители, спрямо цялото население на България, е 0,00872852. Само искам да отбележа, че от тези 611 човека, голямата част дори не са болни, а са вирусоносители. По законите на България за епидемия се смята, когато на 10 хиляди души население има 200 болни. Това означава, че на 7 милиона население трябва да има 140 000 болни. А те са 611. Значи цялата държава е затворена, не работи, не функционира, хората губят работата си и са затворени по къщите си. Не могат да ходят в парковете и са принудени всеки ден да гледат по телевизията страшните констатации и заплахи на двама генерали заради... нищо! Извинете ме, не заради нищо, а заради 0,00872852 процента. Това казват цифрите, а емоциите оставям на вас", произнесе се Слави. Но този път дори феновете му скочиха срещу него. И му предложиха като е толкова оперен, да тръгне напред без маска. А не да се крие зад пет такива, заобиколен от всички страни с охрана.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.