Соня Колтуклиева изригна: Сравни социалната министърка с... Хитлер! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/sonya-koltuklieva-izrigna-sravni-socialnata-ministarka-s-hitler-vizh-tuk/50983 Goreshto.net
Соня Колтуклиева изригна: Сравни социалната министърка с... Хитлер! (виж тук)

Соня Колтуклиева потресена от изказването на социалната ни министърка!

Журналистката Соня Колтуклиева взриви мрежата, сравнявайки социалната министърка Деница Сачева със самия Адолф Хитлер. Тя я обвини в чиста проба фашизъм заради изказването й за децата без семейства. Ето какво заяви Колтуклиева като предаваме думите й без редакторска намеса: "ТОВА Е ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ! Думите на социалната министърка Деница Сачева звучат като извадени от “Моята борба” на Хитлер. Децата и семействата не са, за да удовлетворяват нуждите на държавата. Щом “държавата няма нужда от деца без семейства”, децата без семейства трябва да бъдат унищожавани, така ли?! Щом “държавата няма нужда от деца, които са неграмотни”, неграмотните деца трябва да бъдат избивани ли?! Децата, които “не говорят български и не могат да се реализират” са второстепенни и ненужни, според Сачева, тогава какво прави държавата с тях, създава поправителни трудови лагери ли, където вкарва и ненужните деца, “които живеят в насилие”?! "Държавата няма нужда от деца без семейства. Държавата няма нужда от деца, които са неграмотни. Държавата няма нужда от деца, които живеят в насилие. Деца, които не говорят български език и деца, които не могат да се реализират.” Когато нямаш нужда от нещо, ти го захвърляш. Е, щом социалната министърка вече обяви ненужните за държавата, остава и да ги изхвърлят от нея. Пък може да добавят и още: държавата няма нужда от пенсионерите, от болните, от недоволните, от социално слабите и бездомните, от безработните и безимотните...", възмути се Соня Колтуклиева. А много от потребителите в мрежата са напълно съгласни с нея. И убедени, че родните политици отдавна вече са преминали всякакви граници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.