Соня Колтуклиева с отворено писмо до Недялко Йорданов заради гнусните снимки в ПИК!

https://goreshto.net/balgariya/sonya-koltuklieva-s-otvoreno-pismo-do-nedyalko-yordanov-zaradi-gnusnite-snimki-v-pik/50770 Goreshto.net
Соня Колтуклиева с отворено писмо до Недялко Йорданов заради гнусните снимки в ПИК!

Журналистката Соня Колтуклиева изригна срещу публикациите в ПИК!

Скандалните публикации и снимки на годеницата на кандидат-кмета Борислав Игнатов в ПИК взривиха обществеността. Соня Колтуклиева обаче стигна по-далеч от това просто да се възмути в коментар. Тя написа отворено писмо до поета Недялко Йорданов, в което настойчиво го моли да "озапти" сина си Недялко Недялков. Ето го и самото писмо на журналистката: "ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПОЕТА НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ: Уважаеми г-н Йорданов, На 29 януари 2016 г. Вие написахте гневно отворено писмо до Слави Трифонов по повод острия сблъсък на Вашия син Недялко Недялков с шоумена: “Господин Трифонов, Преди да се саморазправяте със сина ми Недялко, трябва да потърсите мен – неговият баща. В днешно време заканите за физическа разправа и убийство за Вас са ненаказуеми. Вие нямате жена и деца и не си давате сметка какво означава това за моята снаха и моите внучета...” Помислете, г-н Йорданов, какво означава тиражирането на снимки с лично съдържание на една жена, озовала се по волята на Съдбата до кандидат за кмет на София, за нея, за майка й и за баща й, за близките й, за роднините и приятелите на годеника й! Представете си тяхната драма. Прочетохте ли реакцията на Борислав Игнатов? “Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине...” Вашият син Недялко Недялков стана съучастник в долнопробна акция срещу кандидат за кмет на София. Или самият той я започна, за да угоди някому... Снимките продължават да стоят на неговия сайт ПИК и да генерират трафик, защото той така разбира “бизнеса”. От дете чета стиховете Ви, имала съм няколко кратки срещи с Вас, г-н Йорданов. Не мога да си представя, че бихте одобрили или подминали гнусната публикация на ПИК с вдигане на рамене: “такъв е животът”, написа Соня Колтуклиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.