Страшен скандал с Миглена Ангелова: Водещата не е на себе си! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/strashen-skandal-s-miglena-angelova-vodeshtata-ne-e-na-sebe-si-vizh-tuk/50714 Goreshto.net
Страшен скандал с Миглена Ангелова: Водещата не е на себе си! (виж тук)

Името на Миглена Ангелова беше забъркано в измамна схема!

Бившата водеща на "Искрено и лично" Миглена Ангелова е извън кожата си от гняв. Преди броени минути тя взриви мрежата с пост, от който става ясно, че името й е замесено в голяма измама. Ангелова се оказа поредната жертва на незнайни сайтчета, които предлагат съмнителни продукти за отслабване. Като за целта ползват лицата и имената на известни родни персони. Припомняме, че преди време същото бе направено и с Преслава. Миглена Ангелова обаче не си оставя магарето в калта, а моментално взе мерки. Лошото е, че към момента тя няма как да издири собствениците на сайта, който е регистриран Бог знае къде. Затова счете за по-полезно да съобщи в мрежата за измамата. "Аз съм Миглена Ангелова. И сега тежа 62 кг. Ако на някого му пука... Не поддържам форма с Диа Вита, а с йога, когато не ме мързи да я правя. Опитах се да намеря кой разпространява това, но не успях - никой не си признава. Посъветваха ме да пиша на Гугъл и Гугъл да трие, но не искам да си общувам с ботове и да си губя времето. Затова, приятели, просто моля да разпространите това - по-лесно ми е. Разчитам, че ви е грижа за приятелите ви, които могат да тръгнат да слабеят с тази "неизмислена" история", изригна Миглена Ангелова в профила си в мрежата. Постът й моментално се сдоби с множество коментатори, които предложиха помощта си и започнаха масово да го споделят във Фейсбук. Идеята е истината да достигне до колкото се може повече хора и да не пълнят гушите на печалбарите. Предупреждаваме ви и ние - не вярвайте на подобни реклами, особено дълги и протяжни, придружени с измислени интервюта. Това са пълни лъжи, целящи да вземат парите ви. А продуктите им може да бъдат дори опасни за здравето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.