Светлана Гущерова ще става бизнес дама (Моделката не искала да разчита само на парите на Християн)

https://goreshto.net/balgariya/svetlana-gushterova-shte-stava-biznes-dama-modelkata-ne-iskala-da-razchita-samo-na-parite-na-hristiyan/51761 Goreshto.net
Светлана Гущерова ще става бизнес дама (Моделката не искала да разчита само на парите на Християн)

Светлана Гущерова започва свой собствен бизнес

Последните публикации на Светлана Гущерова в социалните мрежи загатват, че ще презентира свой собствен бизнес с нейните инициали SG. Какво се крие зад тях моделката все още пази в тайна, но разкри, че ще го презентира на дата, посочена от личната й астроложка. Гущерова е удовлетворена от месеците в изолация, тъй като през това време имала възможността да работи по новия си проект. [caption id="attachment_19345" align="alignnone" width="290"] Снимка: Инстаграм[/caption] "Нещо много различно и неочаквано е. Благодарна съм на екипа, който ме подкрепи. Много вложих в проекта, с голяма любов работих върху него. Смятах да го стартирам на 24 юни, понеже на 24-то число, но през февруари, е родена дъщеря ми. Консултирах се обаче с астролога ми Мира Кунева, която ме посъветва да не го правя тогава. Предложи друга дата, която засега ще запаза в тайна. Ще стартирам през юли", заяви Гущерова в интервю пред "Уикенд".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.