Тъжно! Наследниците на великата Гинка Станчева захвърлиха вещите й на битака

Наследниците й изоставиха книги с посвещения, сценични атрибути, както и изящни прибори и сувенири

https://goreshto.net/balgariya/tazhno-naslednicite-na-velikata-ginka-stancheva-zahvarliha-veshtite-y-na-bitaka/54645 Goreshto.net
Тъжно! Наследниците на великата Гинка Станчева захвърлиха вещите й на битака

Наследниците й изоставиха книги с посвещения, сценични атрибути, както и изящни прибори и сувенири

Очевидно наследниците на Гинка Станчева са побързали да се избавят от личните й вещи, изнасяйки ги от апартамента й едва два месеца след нейната кончина.

 

Покъщнината на звездата от фестивала в Кан, била стоварена на столичния битпазар. Макар първите купувачи и продавачи да ходят още по тъмна доба, дори и с фенерче става ясно, че струпаните на земята вещи не са на случаен човек.

 

Колекционер споделя, че първо разпознал по книгите от личната библиотека, че става въпрос за актьорското семейство Гинка Станчева и Пейчо Пейчев, които уви вече не са между живите. Отначало открил книги с посвещения към тях, след което попаднал и на видеокасети с участието на Гинка Станчева в предавания.

 

Оглеждайки всичко, е почти убеден, че красивите лампиони, статуетките, огледалото и приборите за хранене, също са били нейно притежание. Сред приборите имало и позлатени лъжички за кафе. Не на последно място за образа на актрисата му напомнили бели шал и шапка. Вероятно я е гледал някъде с тях. След всичко това бил убеден, че дори и личните очила с тъмна рамка, са били нейно притежание.

 

Редовният посетител на битпазара предполага, че по всяка вероятност мургавелковците са се договорили с наследниците на актрисата да изчистят апартамента като вместо заплащане приберат изоставените книги и предмети. Именно тази е схемата, по която лични вещи се озовават на тържището за предмети втора употреба.

 

И тук възниква въпросът защо дъщерята и внукът на кинолегендата, партнирала си с Апостол Карамитев, нямат никакъв сантимент към покъщнината й. фенът на битака твърди, че едно е сигурно и то е, че или бързат да продадат апартамента, или да го дадат под наем или пък да се разширят в него след ремонт.

 

Припомняме, че голямата Гинка Станчева издъхна на 90-годишна възраст на 4 февруари тази година. Актрисата живееше в апартамент, намиращ се в идеалния център на София, в близост до НДК.

Източник: Уикенд   

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.