Текат ни лигите: Познай чия известна щерка е тази надарена мацка! (българското си е най-хубаво - ГОРЕЩИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/balgariya/tekat-ni-ligite-poznay-chiya-izvestna-shterka-e-tazi-nadarena-macka-balgarskoto-si-e-nay-hubavo-goreshti-snimki/49863 Goreshto.net
Текат ни лигите: Познай чия известна щерка е тази надарена мацка! (българското си е най-хубаво - ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Тази красавица се казва Дарина Вартан Скоти и вече се сетихте чия дъщеря е!

Руса, нежна, красива и мноого надарена. Само че напълно естествена, без прословутите силикони. Това е 20-годишната Дарина Вартан Скоти. И още от името може да се досетите, че става дума за дъщерята на голямата Силви Вартан. Хубавицата не е биологично дете на певицата. Дарина е родена в България и е наше момиче. През 1997-ма година обаче тя е осиновена от Силви Вартан и американския й съпруг Тони Скоти. Тогава е била едва бебе на 9 месеца. През почти целия си живот Дарина Вартан Скоти е живяла в слънчева Калифорния. Там е отрасла и е напълно разбираемо, че се чувства истински американски гражданин. Дарина е полусестра на Дейвид Холидей - синът на Силви Вартан от брака й с известния Джони Холидей. Даринчето е следвана от няколко хиляди българи в Инстаграм, които усилено лайкват и хвалят почти всяка нейна публикувана снимка. А и как да бъде другояче, когато - вижте я само! С талия като на осичка и прелести, които спират дъха на всеки мъж, щерката на Силви Вартан тотално разбива мрежата. На ден тя получава по дузина предложения за срещи и дори брак от непознати мъже. Които обаче си остават с мераците. Към момента Дарина предпочита да се развива в ученето, а свободното си време прекарва най-често в пътувания по света. Тя не спира да поства свои фотоси от различни и екзотични дестинации. И по всичко личи, че изобщо не й липсва мъжката компания - предпочита близките и приятелите си. Е, ако не друго, то поне можем да си изплакнем очите и да се насладим на хубостта й. Която за пореден път доказва, че българското си е българско. Най-хубаво си е и две мнения няма. Ако се съмнявате, погледнете Дарина още веднъж... Ние ще го направим. Но не, защото се съмняваме в прелестите й, а именно заради тях.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.