Тежко интервю: Дебора Михайлова с мъчителни разкрития пред Лора Крумова!

Дебора Михайлова застана лице в лице с Лора Крумова и зрителите!

https://goreshto.net/balgariya/tezhko-intervyu-debora-mihaylova-s-machitelni-razkritiya-pred-lora-krumova/117144 Goreshto.net
Тежко интервю: Дебора Михайлова с мъчителни разкрития пред Лора Крумова!

Дебора Михайлова застана лице в лице с Лора Крумова и зрителите!

Тя се съгласи да излезе в национален ефир и да разкаже за пореден път най-огромния си кошмар. Дебора Михайлова от Стара Загора се изправи очи в очи с Лора Крумова, за да се върне отново към адските спомени с изверга Георги Георгиев. Когото някога (и то не в много далечно минало) е обичала.

Дебора дойде в студиото с перука, с която влезе и в клас на 15-ти септември. Тя е ученичка в последния гимназиален клас и сподели, че й е било неимоверно трудно да се реши да се покаже пред съучениците си.

"Беше ме страх и срам. Страхувах се да излизам навън и не можех да си представя деня, в който ще отида на училище. Благодарна съм на съучениците си, на учителите си и да всички хора, които ме подкрепиха и продължават да го правят. С мен се свързват дори хора от чужбина, а аз също опитвам да помогна на малтретирани жени, с каквото мога. Снимките, които ми изпращат някои от тях, са наистина чудовищни", каза Дебора.

Тя отново сподели, че е била влюбена в палача си, но докато са били заедно, той я лъжел, че е разведен. "Чак после разбрах, че това не е така и че има семейство. Тормозел ме е и преди, докато уж бяхме гаджета. Удряше ме, обиждаше ме и ми нареждаше какво да правя", спомня си старозагорката.

И съветва всички момичета да разказват и да се допитват до родителите и близките си, за да не изпаднат в подобна ситуация.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.