Томислав Дончев оглавява бунт срещу Борисов: Заговорниците споделят, че шефът не става

Отцепниците от партията в таен чат спокойно обсъждат бъдещите си действия и лидера им

https://goreshto.net/balgariya/tomislav-donchev-oglavyava-bunt-sreshtu-borisov-zagovornicite-spodelyat-che-shefat-ne-stava/47306 Goreshto.net
Томислав Дончев оглавява бунт срещу Борисов: Заговорниците споделят, че шефът не става

Отцепниците от партията в таен чат спокойно обсъждат бъдещите си действия и лидера им

Финалът на Бойко Борисов в политиката е близо, а за него „ще помогнат“ група заговорници от ГЕРБ. Те са предвождани от бившия вицепремиер Томислав Дончев. „Бунтът“ срещу лидера на партията има не малко последователи, като повечето са висши членове на партията.

Вътрешен източник дори сподели, че заговорниците използват таен чат, в който съгласуват бъдещите си действия срещу Борисов. Дори за си озаглавили виртуалната група „How to clean the floor”, като името е измислено от бивш гербаджийски кмет на Габрово.

В членовете на конспиративната група попадат имена, като бившия министър на финансите Владислав Горанов, Георг Георгиев, който е председател на мГЕРБ, Десислава Атанасова, която в момента заема позицията на шеф на парламентарната група, бившият външен министър Екатерина Захариева също, Красимир Вълчев, както и сочената за „Мата Хари“ Рая Назарян.

Дори и ПР-ите Севда Арнаудова и Никола Николова също са заговора.

Запознат с нещата отвътре човек споделя, че в чата дори вече без притеснения все по-често участниците споделят, че „шефът не ставал“. А бившите министри Дончев и Горанов също пускали ехидни емотиконки под хапливите реплики срещу партийния им шеф.

Вътрешният човек дори с изненада споделя, че във виртуалната група в включена и половинката на административния партиен секретар Цветомир Паунов – Моника. Любопитното е, че Борисов през 2017-ма бе главният ГОСТ на сватбата им.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.