Топ експерт: Раят е в България, светът го очакват жестоки катаклизми!

https://goreshto.net/balgariya/top-ekspert-rayat-e-v-balgariya-svetat-go-ochakvat-zhestoki-kataklizmi/51325 Goreshto.net
Топ експерт: Раят е в България, светът го очакват жестоки катаклизми!

Раят е в България

Раят и Обетована земя са в България. До този извод е стигнал Илиян Бучков, което сензационно разкри в интервю пред Портал 12. И го е доказал с безспорни факти. Той е специалист в топонимите. [caption id="attachment_17547" align="alignright" width="365"]Илиян Бучков Според Илиян Бучков Раят се намира в България[/caption] Науката топонимия се занимава с георгафските обекти и влиянието им върху живота на хората. Те играят съществена роля за живота на хората и ориентацията им към околния свят. Изследователят твърди, че в района между Якоруда, Разлог и Белица, както и планините Рила, Пирин и Родопите има скрити много тайни. През нашите земи са минали различни племена и империи, но имената на местностите са се запазили такива, каквито са били преди 5-10 хиляди години. Изключително важен факт е, че тук са създадени и първите говорещи, не разумни хора, Адам и Ева. Синът Божи не е този, за когото се говори. За истинския се разказва в легендите на догоните и други древни народи.Той дошъл от планетата Сириус А, която гравитира около по-голямата планета Сириус Б. И е допринесъл за създаването на хората-Хо-Ра. Как точно е станало, не се знае. Но хубавата новина е, че в човека продължават да съществуват гените на разума и на говора. Познавачът на топонимите разкрива още малко известни и шокиращи факти. Символът на Обитованата Земя е триъгълен камък. Той е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети се намират скрити в планината Рила, твърди Илиян Бучков. Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.В своя книга изследовател на Древен Египет казва, че Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А нашата планина Родопа е символ на Богинята майка. Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията. Но България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.