Турчин подарил на Малката Яра пудела Тоби с пачките евро

В митничарските среди кученцето е известно почти колкото собственика си

https://goreshto.net/balgariya/turchin-podaril-na-malkata-yara-pudela-tobi-s-pachkite-evro-3/131656 Goreshto.net
Турчин подарил на Малката Яра пудела Тоби с пачките евро

В митничарските среди кученцето е известно почти колкото собственика си

Кученцето Тоби от породата той пудел (пудел играчка), се оказва единственият позитивен и невинен участник в гигантската „контрабандна“ афера с вече бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. Тоби присъства на множество скандални снимки с пачки евро и с държавни ВИП персони.

 

Четириногият сладур е собственост на арестувания контрабандист Стефан Димитров – Малката Яра, който за пръв път, откакто притежава рошавия пудел, е разделен задълго с него. Димитров е въдворен за постоянно в килия на следствения арест от миналата сряда, а за кучето се грижи неговата интимна приятелка.

 

Оказва се, че кученцето на Малката Яра е известно почти колкото стопанина си в митничарските среди. Пуделът играчка носи името Тоби и е подарен на Стефан Димитров от контрабандист от турския град Одрин, който имал като официален бизнес развъдник за редки породи кучета.

 

Според мълвата в Хасково, откъдето са Марин Димитров – Ярата, и синът му Стефан – Малката Яра, пуделът Тоби е дарен като комплимент след успешно преминал през нашата граница тир с високоакцизна стока от Турция през есента на 2021 г.

 

Кученцето бързо се превърнало в любимец на Стефан Димитров, че даже било провъзгласено за талисман на контрабандистите. От снимките, които се появиха първо в сайта „Афера“ дни след шумните арести, е видно, че Тоби обича да позира и да държи в устата си пачки с евро. Освен с пачките, пуделът е заснет и с Живко Коцев, а на един от кадрите се появява и бившият вътрешен министър Бойко Рашков. Тази снимка е правена в популярно заведение. Кадрите с Коцев са на маси, на една от тях е и Стефан Димитров. Главният секретар е заснет и с пудела. На друга снимка за се вижда Тоби с торта и отново с пачки. Снимката вдъхнови зевзеците да коментират, че куче митничар празнува рожден ден по този начин в България.

 

Всъщност пуделът Тоби действително води завиден живот, а месечната му издръжка доближава президентска заплата. Познати на Стефан Димитров разказват, че Тоби всяка седмица ходи на фризьор и на баня и че си играе с плюшени играчки на „Брунело Кучинели", всяка една от които струва по близо хилядарка. През зимата Тоби се носи пременен в „Луи Вюитон“, „Баленсиага“ и „Монклер“, кученцето талисман разполага и със свой собствен личен слуга.

 

„Тоби обича да гони и донася плюшените си играчки, след като някой ги хвърли надалеч. Стефан Малката Яра обаче невинаги може да угоди на капризите на кучето си и затова шофьорите му имат като задължение да забавляват домашния любимец. Хвърлят му до изтощение плюшени играчки, а Тоби им ги носи“, описват ежедневието на кучето контрабандист митничари от Хасково.

Те разкриват и друга тайна на Тоби – пуделът обичал да си близва по малко алкохол. „Сигурно Бойко Рашков го е научил да пие“, майтапят се по този повод служители от Агенция „Митници“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.