УДАР: Лена Бориславова уличена в лъжа, и то от сестра й… (СНИМКА)

Лъжата е изречена в национален ефир по време на предизборните дебати

https://goreshto.net/balgariya/udar-lena-borislavova-ulichena-v-lazha-i-to-ot-sestra-y-snimka/54236 Goreshto.net
УДАР: Лена Бориславова уличена в лъжа, и то от сестра й… (СНИМКА)

Лъжата е изречена в национален ефир по време на предизборните дебати

Маргарита, сестра на Лена Бориславова без да иска успя да изобличи нейна лъжа. При участието си в дебат за изборите, Бориславова сподели, че нейната сестра е заминала в чужбина заради малките заплати на хората от здравния сектор, когато са управлявали ГЕРБ.

Оказа се обаче, че истината е малко по-различна. Проверка на профила на Маргарита в известна социална мрежа за работа сочи, че тя е работила в Пирогов от юни 2020 до ноември 2021-ва година. Разминаването е, че когато напуска работата от известната болница в посоченото от нея време отдавна вече не управлява ГЕРБ, а вече второто служебно правителство, оглавявано от Стефан Янев.

В края на 2021-ва година на политическата сцена вече са Продължаваме промяната, които са спечелили парламентарните избори и запознати твърдят, че са редили новия кабинет не къде да е, а в мол-а.

А също така и за Крил Петков бе обвинено, че е заемал длъжността на министър незаконно отново заради лъжа, случаят касаеше неговото гражданство.

Месечната заплата на Бориславова бе не малката сума от 13 690 лв, а на час – 274 лв…

Всъщност така се явява, че единствената истина, изречена от Лена Бориславова в националния ефир е, че има сестра.

Хората забелязали лъжите се питат дали по полов или коалиционен път се предават те.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.