Утрепа ни: 14-годишната Сузи Мурад направи брутално разкритие! (ще ви отвее главите + снимки)

https://goreshto.net/balgariya/utrepa-ni-14-godishnata-suzi-murad-napravi-brutalno-razkritie-shte-vi-otvee-glavite-snimki/49926 Goreshto.net
Утрепа ни: 14-годишната Сузи Мурад направи брутално разкритие! (ще ви отвее главите + снимки)

Сузи Мурад предизвика двойно по-голям скандал от този с видеото си!

Какво се случва в тази държава - това се питат вече всички след като 14-годишно момиче започна да се държи като жрица пред камерите. Да, става дума за Сузи Мурад, щерката на големия Орхан Мурад. И "култовото" й парче "Луцифер и Буда". Някак си приехме и свикнахме с Гери-Никол, Дара и прочие скандални гърли. Които обаче поне завършиха училище и имат необходимата възраст да правят, каквото си искат. Редно или нередно, това си е тяхна работа. Малката Сузи Мурад обаче е шока на България и от седмици потребителите в мрежата не спират да обсъждат поведението й. Още стои отворен въпросът кой "роди" този медиен образ от това дете - самото то, родителите, обществото,... или Райчо от Каспичан. И докато хиляди дуднат поучително, същата тази Сузи Мурад предизвика двойно по-голям скандал. С бруталното разкритие, че това, което прави не само е супер COOL, ами и връстниците й трябва да й подражават.

"Това е изкуство, готино е. За да те забележат, трябва да направиш нещо скандално. Да се държиш провокативно и да си готина, естествено. Но само красива не става, много са красиви. Няма ли го "скандала" в тебе, стой си у дома", вещо обяснявала Сузи Мурад на свои приятелки и познати.

"Така на практика ги подстрекава да си показват дупарите и да размахват средни пръсти тук и там. Е, това ако не е отвратително! Трета световна ще стане, но децата ни няма да й погледнат келявия клип. Не и докато пораснат дотам, че могат сами да решават", коментират потребители в мрежата. Всъщност самата Сузи Мурад е още твърде малка, за да може сама да носи отговорност за постъпките и решенията си. И как няма да се възприема като пример за подражание, след като лично кака й Гери-Никол я похвали за песента, видеото и визията й. При това директно в ефира на Би Ти Ви. "Изкуство е това. Мисля, че не ние сме открили топлата вода и да размахваме средни пръсти по клиповете. Много други световни изпълнители го правят, но им се кефим по клубовете. А плюем по българските певци, които работят и постигат нещо за държавата. Аз съм твърдо „За“ Сузанита да продължава в същия дух. И младите трябва да й подражават, да работят“ - това са думите на Гери-Никол. Какво повече да кажем, безсмислено е. Така че не ни остава друго, освен да чакаме поредното видео на Сузанита. Което на инат може и да е още по-брутално. Макар че освен да се съблече, не виждаме какво още и допълнително може да се прибави.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.