Васил Петев: От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи!

https://goreshto.net/balgariya/vasil-petev-ot-3-godini-znaem-che-chovekat-e-idiot-a-psihiatriyata-spi-4/117050 Goreshto.net
Васил Петев: От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи!

Чета, че лицето Кирил Петков бил казал сутринта, по някоя от трите пропагандни телевизии, че било пропуск на ДАНС, че служителите на Руската църква са експулсирани едва сега, а не по-рано. И добавил още, че ако днес вече сме знаели, че той (архимандрит Васиан) е бил шпионин на руските служби, то той е бил шпионин на руските служби от пет години, но ДАНС чак сега били осъзнали този факт.
 
Та, слушам го аз този завършен тъпак, и се чудя докъде би могла да стигне наглостта на един зъбат пицар, попаднал случайно в МС? Чудя се още и докъде би стигнало нахалство на неговото семейство, щото Киро без тати си Петко, е нещо като Младенеца без Мадоната! Но докато се чудя, спирам да се чудя, щото се сещам за думите на Айнщайн, че само човешката глупост е безкрайна. 
 
Дали пък Айнщайн не е познавал дедо му на Киро? 
 
Не знам, наистина не знам, защо толкова не му върви на този народ. Не знам, защо нямаме никакъв късмет с управниците. Не знам също, кой ни го прави този кастинг, но определено на него се явяват само идиоти.
 
Не знам още, защо по дяволите не експулсирахме Киро обратно в Канада, още преди 3 години, като още тогава знаехме, че човекът е малоумник. Не знам също, защо не го експулсираме сега, при положение, че имаме хиляди доказателства за безкрайната му тъпота.
 

 

Да, пропуск на ДАНС е фактът, че Киро не е в ареста. Съгласен съм. Да, пропуск на ДАНС е, че правителството на този идиот ни управлява все още, при положение че съставът му е изграден основно от лица, представляващи заплаха за националната сигурност. 
 
Въобще, чудя се и на колегите журналисти – тея дръжки на микрофони – защо още търсят тоя нереализиран емигрант за интервюта? Абе, вие нормални ли сте, или сте напълно изплискали лейки?! Кво очаквате да ви каже Киро?!?! Че той не може да направи едно правилно изречение, бе! Толкова е прост горкият!
 
Не знам, не знам…Знам само, че вече нямам нерви да слушам идиоти. Уморен съм от продажници, педали и прости копелета. Уморен съм от тъпака Киро, от баща му Петко, от парапета Лена, от леля им Асена и от чичо им Лорер. Уморен съм и от оня плъх Магарев, който пък е тежка еманация на откровен национален предател.
 
От 3 години знаем, че човекът е идиот, а психиатрията спи! Ало, Гълъбова! Вади ризата и хапчетата, че вече не се търпи!

Васил Петев

Източник: mediamall.info, otupor.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.