Вижте тузарския джип на Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Парламентарната шефка на ГЕРБ шофира сама возилото, спазвайки правилника за движение

https://goreshto.net/balgariya/vizhte-tuzarskiya-dzhip-na-desislava-atanasova-paparashki-snimki/113822 Goreshto.net
Вижте тузарския джип на Десислава Атанасова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Парламентарната шефка на ГЕРБ шофира сама возилото, спазвайки правилника за движение

Десислава Атанасова, шефката на парламентарната група на ГЕРБ, се придвижва до Народното събрание с лъскаво джипче от марката "Хонда", за което са разходени над 70 хиляди лева.

Атанасова не ползва услугите на личен шофьор и предпочита сама да управлява мощния джип. Той е с нестандартен кафяв цвят и разполага с множество екстри. Закупила го е съвсем нов през 2020-та година, платила е цялата сума от 72 хиляди лева в брой, без да използва лизинг, както показва декларацията й пред КПКОНПИ.

Депутатката изглежда изключително уверена зад волана на големия си автомобил и стриктно спазва правилата за движение. Пред Народното събрание бе забелязана в компанията на непознат господин, който я съпровождаше до колата, като изглеждаха в приятелски отношения.

Обута с високи обувки и пъстро лятно облекло, юристката разходи ефирната си рокля със свежи флорални мотиви и розово сако. За аксесоар тя избра луксозна кожена чанта от любимата ѝ марка за дамски аксесоари "Фурла". Дългогодишен клиент на бутика на италианския бранд в София, Десислава е върли почитателка на "Фурла" и притежава няколко шедьовъра в различни цветове, които съчетава с разнообразието си от тоалети. Този конкретен модел е от стара колекция, но въпреки това цената му е около 1000 лева.

Така, шефката на ГЕРБ се показва като любител на елегантни и модерни дамски аксесоари.

Източник: pik.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.