ВЗРИВ! Ивонне опули съквартирантите: "Оправила" съм 1800 мъже, започнах на 12! (ВИЖ ТУК)

Ивонне Рей остави всички с отворени усти!

https://goreshto.net/balgariya/vzriv-ivonne-opuli-sakvartirantite-opravila-sam-1800-mazhe-zapochnah-na-12-vizh-tuk/144509 Goreshto.net
ВЗРИВ! Ивонне опули съквартирантите: "Оправила" съм 1800 мъже, започнах на 12! (ВИЖ ТУК)

Ивонне Рей остави всички с отворени усти!

Да бе, да... Истина или плиткоумна лъжа е това?! Тази вечер съквартирантите в Къщата на Големия брат останаха опулени от признанието на Ивонне Рей. А именно, че е "оправила" 1800 мъже през живота си. Не, няма грешка в числото, точно толкова ги заяви тя - 1800!

Това се случи след като брадърите трябваше да играят на шише, но вместо да се целуват един с друг, те трябваше да отговарят на въпроси. Въпросът към Ивонне беше с колко мъже е спала и тя призна.

"За първи път го направих като бях на 12 години, а досега в живота си съм имала 1800 мъже. Държа да уточня, че не става въпрос за "работни задължения", а само и единствено за удоволствие. Правило ми е кеф да бъда с тези хора и да се чукаме и съм го правила. Не страдам от излишни задръжки и прочие", скандализира Ивонне, за която всички все още се чудят мъж ли е, жена ли е.

Знаем, че мнозина твърдят, е блондинката е родена мъж, но до момента няма твърди доказателства за това. А относно бройката на мъжете й, потребителите са убедени, че това е опашата и смешна лъжа.

"Колкото Митьо Пищова е обърнал 4000, толкова и тая близо 2000. Кого лъже, бе?! Те и магистралките нямат толкова клиенти", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.