Взрив: Огромен скандал с Гришо и БНР! (пълни подробности) Dec 23, 2022

https://goreshto.net/balgariya/vzriv-ogromen-skandal-s-grisho-i-bnr-palni-podrobnosti-dec-23-2022/47137 Goreshto.net
Взрив: Огромен скандал с Гришо и БНР! (пълни подробности) Dec 23, 2022

БНР предизвика чутовен скандал с Гришо!

Колосален скандал с Гришо и Българското национално радио се разрази днес, след като стана ясно, че в сайта на радиото е пусната новината, че родният тенисист е прекратил отношенията си с “Ролекс”. Знаем, че от години хасковлията си партнира с швейчарския гигант, но БНР реши да “изпляска”, че на последната си пресконференция Григор Димитров е бил с часовник от марката “Ричард Майл”.

Разбира се, тази информация не е проверена и за секунди, което накара мениджърът на Григор – Георги Стоименов, да се разбунтува публично и да размаха пръст срещу радиото. Което, според него, получава парите си от държавната хазна и бюджет и следва да предоставя на слушателите и читателите си по-вярна информация.

“Това не е просто невярна новина, това е лъжа, която може да има сериозни последици върху отношенията на Григор Димитров и “Ролекс”. Партньорството им е от години и е на много високо ниво, за да се поставя под заплаха от тукашни глупави, неверни и търсещи евтина сензация публикации. Гришо никога не е бил с часовник на друга фирма, което се вижда лесно и с просто око”, ядоса се Георги Стоименов.

Той посочи и друга грешка в публикацията, а именно, че вторият най-добър в света – Александър Зверев също бил рекламно лице на “Ричард Майл”. Което е лъжа, защото той, като Гришо, преставя “Ролекс”.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.