Взрив: Станимир Гъмов и Зорница Линдарева са заедно, решиха да...! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/vzriv-stanimir-gamov-i-zornica-lindareva-sa-zaedno-reshiha-da-vizh-tuk/50531 Goreshto.net
Взрив: Станимир Гъмов и Зорница Линдарева са заедно, решиха да...! (виж тук)

Станимир Гъмов и Зорница Линдарева сащисаха близките си, не е за вярване!

Бомбастична новина шокира мрежата преди дни. Както се говори от месеци насам, актьорът Станимир Гъмов и скандалната моделка Зорница Линдарева са заедно. Близки до тях източници твърдят, че противно на очакванията, връзката им е сериозна и обещаваща. Особено след последните неочаквани решения, които взели заедно, пише сайтът hotarena.net Повече от месец насам Станимир Гъмов и Зорница Линдарева започнали да водят здравословен начин на живот. Първоначално се навили да променят храненето си и да хапват само полезни неща. Освен това обаче планирали да прекратят употребата на любимия си алкохол. А знаем, че и двамата са му отколешни почитатели. Дали ще успеят, не се знае, но важна е идеята и желанието. Новината успя да смае и близките им, тъй като и Линдарева, и Станимир показаха колко много обичат да надигат чашите и да си пийват. Видяхме това с очите си по време на престоя им във Вип Брадър. Отдавна дори е ясно, че Зорница е по-тренирана и може да носи на пиене повече от Станимир Гъмов. Именно това е причината и приятелите им да се чудят какво ги е прихванало и дали не са мръднали. Припомняме, че покрай Нова година, след едно от представленията на актьора, на което Зорница присъствала, двамата си тръгнали заедно. А малко след това са видени страстно да се целуват и да се натискат по улиците на София. Към днешна дата се прокрадва и съмнението дали пък двамата не обмислят нещо по-сериозно в отношенията си като бебе например. Защото само това би обяснило шокиращото за мнозина решение да се пазят и да се откажат така изведнъж от пиенето. Дали пък Зорница Линдерева не планира бременност?!... А може пък благата вест да е вече съобщена, на когото трябва. Тепърва предстои да разберем.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.