Започна се: Гюрултия вдигна "Княжево" на крак, сватбата на Фики и Гюлджан стартира! (ПЪРВИ СНИМКИ НА БУЛКАТА)

https://goreshto.net/balgariya/zapochna-se-gyurultiya-vdigna-knyazhevo-na-krak-svatbata-na-fiki-i-gyuldzhan-startira-parvi-snimki-na-bulkata/50064 Goreshto.net
Започна се: Гюрултия вдигна "Княжево" на крак, сватбата на Фики и Гюлджан стартира! (ПЪРВИ СНИМКИ НА БУЛКАТА)

Сватбата на Фики Стораро и Гюлджан вече започна!

Силна музика, мощни гьобеци и гюрултия до небесата разтресоха столичния квартал "Княжево" преди броени минути. Пред дома на Фики Стораро в момента е ад като се наложи дори да се намеси полиция, която да съблюдава за реда на мястото. Причината - тежката сватба на Фики и Гюлджан вече започна. Гостите се тълпят на тумби, а кумовете Галена и Галин са вече добре почерпени и мятат кръшни кючеци директно на улицата. Безспорно най-търсената и интересна фигура е тази на булката. Семейството на Гюлджан наистина се е постарало в идеята си да я превърне в истинска принцеса. Младата хубавица е облечена в ултра скъпа рокля на дизайнерката Джулия Контогруни и заслепява с красотата си. Младоженикът Фики Стораро пък е заложил на снежно бял и изискан костюм на "Дезисо Мони". Не се наемаме да споменем точната сума, която двамата влюбени са пръснали само за облеклото си. Тя със сигурност ще ви накара да си глътнете дъвките от изненада. Бъдещите съпрузи се придвижват из центъра на столицата с огромен бял Линкълн като знаем, че самото тържество ще се състои в хотел "Маринела" на Ветко Арабаджиев и фамилията му. Тържеството ще бъде вечерно, а на него се очаква да пристигнат още стотици гости. Тепърва ще стане ясно дали най-добрата приятелка на Фики Стораро - Софи Маринова ще уважи събитието. Певицата беше на път да се откаже заради ареста на любимия й Гринго. Едно обаче е сигурно - такава шумотевица и джумбуш рядко са виждани у нас. Еле пък на сватбата на така наречените ни ВИП персони. Припомняме, че днес излязоха на бял свят доста скандални компромати срещу Фики Стораро. Става дума за видео, в което той е доста близък с шофьора си. Очевидно обаче враговете му са го "помилвали" и не разпространиха клипа в мрежата. Сватбата ще се състои, а оттам нататък ще видим. Само младоженците и гостите да изтрезнеят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.