Здравословни проблеми мъчат актьора Стоян Алексиев! (ето коя жена се грижи за него днес)

https://goreshto.net/balgariya/zdravoslovni-problemi-machat-aktyora-stoyan-aleksiev-eto-koya-zhena-se-grizhi-za-nego-dnes/47113 Goreshto.net
Здравословни проблеми мъчат актьора Стоян Алексиев! (ето коя жена се грижи за него днес)

Стоян Алексиев вече не работи, а от Ивана Бобойчева няма и следа!

Актьорът Стоян Алексиев е изиграл редица роли в театъра и киното ни, но за жалост последните “новини”, които разбуниха обществеността и изтикаха името му на преден план в медиите преди няколко години, бяха свързани със скандал. А именно с шокиращата, според мнозина, връзка на актьора с младата му студентка Ивана Бобойчева.

Двамата бяха заснети ясно и във видима близост посред бял ден на улицата, когато ръката на Алексиев по някакво стечение на обстоятелствата се намираше в панталоните на Ивана. И оттам тръгна всичко. Той не отрече, че с Бобойчева са близки, но се вбеси на тиражираните слухове…

Днес обаче става ясно, че Стоян Алексиев е в доста лошо здраве и от много време насам е спрял да играе. Вестници обявиха, че страда от деменция, породена от стрес и мъка, като е настанен в хоспис до Варна. Синът му Алекс Алексиев обаче категорично отрече тази информация и заяви, че е пълна лъжа. Той потвърди, че баща му има здравни проблеми, но каза, че живее в София и за него се грижи майка му.

“Майка ми е с баща ми и двамата са в София. Не знам кой акъл роди това с хосписа и то край Варна, но е абсурдно”, тросна се синът на актьора. В крайна сметка до стария Алексиев отново е съпругата му, а не младата Ивана Бобойчева, както и се предполагаше.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.