Зейнеб Маджурова е безутешна: Плача всеки ден, не мога да спра!

Зейнеб Маджурова изживява много тежко трагедията!

https://goreshto.net/balgariya/zeyneb-madzhurova-e-bezuteshna-placha-vseki-den-ne-moga-da-spra/52146 Goreshto.net
Зейнеб Маджурова е безутешна: Плача всеки ден, не мога да спра!

Зейнеб Маджурова изживява много тежко трагедията!

Зейнеб Маджурова е съсипана и не крие сълзите си, които рони всеки ден от чудовищното земетресение в Турция и в Сирия. Самата тя е туркиня и има много познати, както и близки хора в пострадалата ни съседка. Откакто чула новината, сърцето й се свило и не престава да търси начини да помогне.

"Плача всеки ден. Това е страшно, това е може би едно от най-страшните неща, които може да се случат на човечеството. С природата шега не бива, а ние я пренебрегвахме толкова дълго, поругавахме я, загубихме човешкото и духовното... Дано след тези мъки най-после да се осъзнаем, да прогледнем и да станем по-добри", моли се Зейнеб.

Тя е започнала участие в различни благотворителни инициативи за набиране на помощи за пострадалите и е дарила много пари и вещи. Призовава българите да се включат в делото, защото сме хора и трябва да останем такива, да си помагаме.

Маджурова обаче призна, че е получила и много омраза и обиди като се е сблъскала с хора, които са я обвинявали, че помага на Турция, а не на Сирия, питали я дали е дала пари на хората от карловско при наводненията и още куп неща, които признава, че силно са я огорчили.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.