Жената-скенер Боряна Тотева: Моят съвет е: Не правете черни магии, ще се върнат при вас!

https://goreshto.net/balgariya/zhenata-skener-boryana-toteva-moyat-savet-e-ne-pravete-cherni-magii-shte-se-varnat-pri-vas-2/50913 Goreshto.net
Жената-скенер Боряна Тотева: Моят съвет е: Не правете черни магии, ще се върнат при вас!

Жената-скенер Боряна Тотева призовава да не се правят черни магии, опасно е!

• Бях още дете, когато Ванга каза на майка ми, че имам „служба от Бога” • Роднини се урочасват тежко заради имоти • Променям родови проклятия, които оставят хората без брак и деца • Откривам изчезнали хора и предмети, развалям черни проклятия Боряна Тотева е научно признат ясновидец, окултист и нумеролог с множество престижни награди на световно равнище. Заради дарбата й да вижда човешката аура и органи във форма, цвят и обем, е наричана „жената-скенер”. Благодарение на тази своя даденост може да диагностицира всички заболявания. Чрез специални ритуали, които прави със затворени очи тя вижда всички органи, определя кръвното налягане, нивото на кръвната захар и т.н. Вижда като на рентген следите от прекараните заболявания. Боряна е категорична, че не лекува, а само посочва кое е болното място и препоръчва на хората да потърсят помощ от традиционната медицина. Понякога, дори след прегледа, тя продължава да получава информация за човека. Може да поставя диагноза и по снимка. Известна с окултните си познания, много хора я търсят, за да премахне енергийните им вмешателства. Спец е по восъколеене по етруски метод, вуду ритуали, ясновидство и тройна защита от негативна енергия. Нейните пациенти са от различни възрасти и народности, бизнесмени, политици, творчески личности и обикновени хора. За разлика от повечето ясновидци у нас, Боряна държи да не знае предварително нищо за пациента. Информацията при нея идва под формата на картина, която показва миналото, настоящето и бъдещето на човека. За най-голям свой успех тя признава събирането на разделени двойки, разрешаването на проблеми в любовта и бизнеса. Боряна помага при безплодие, различни зависимости, заекване и нощно напикаване при децата. Чрез специални славянски и карибски ритуали тя неутрализира отрицателното въздействие и изчиства поразения от негативната намеса. Характерно за нейните сеанси е работата със запалена свещ и енергийно заредени вода и полускъпоцени камъни.

- Боряна, как открихте своята дарба?

- Бях на 8 години, когато започнах да сънувам странни сънища. Брат ми имаше сериозни здравословни проблеми. Беше прекарал хепатит и разви цироза. Майка ми отиде при Ванга, за да я пита къде да го лекува. Тя й казала: „Имаш две деца, булка, ама много ги грижиш. Боряна много ке странтства. Има служба от Бога”. Майка ми се е чудела каква ли ще е тази дарба. Скоро след това отива втори път при Ванга, но не успява да влезе при нея. И наистина, през 1989 г. животът ми напълно се промени. Сънувах странен сън, от който се събудих с много силен прилив на енергия. Започнаха да се случват странни неща – виждах органите на хората във форма, цвят и обеч, като на скенер. Така се родил прозвището ми „жената-скенер”.

- Всичко ли е предначертано от раждането ни?

- Има предначертани моменти. Единственото, с което ние разполагаме, е свободната ни воля. От нас зависи дали ще вземем едно или друго решение. Има обаче знаци, които ни карат да се връщаме към определени неща, които са важни за нас, но дали ще се лутаме или всичко ще бъде хармонично, зависи от мирогледа ни.

- Може ли човек да промени съдбата си?

- Може. Това е научно доказано. Животът му може да тръгне в друга посока. Ще ви дам пример с клиент, който много пиеше, не му се работеше, беше стигнал до развод. Самият той дойде и каза, че иска да спре да пие. Толкова беше зле, че ръцете му трепереха. При него имаше негативно външно влияние. Направих 7 ритуала, за да го изчистя. Направих му нова програма за био въздействие. Стъпи на краката си и вече си гледа семейството. Има и такива, които идват и искат да им кажа печелившите числа от тотото. Не на всеки е дадено да печели пари по този лесен начин.

- Вие сте от малкото ясновидци у нас, които правят програми за сбъдване на желания и препрограмиране на съдбата. Наистина ли всяко желание ли може да се сбъдне?

- Правя сформиране на желани събития. Много хора искат да започнат бизнес или да имат семейство. Предварително казвам ще стане ли това, което искат или не е възможно. Един мъж , например, искаше да го събера с приятелката му. Бяха разделени. Казах му, че двамата не са един за друг и връзката им ще е мъчение и за дамата. Не съм го излъгала. Имам и такива случаи...

- За какво най-често ви търсят?

- Предимно заради финансови и любовни проблеми. Откривам ракови заболявания в началната им фаза – това е моята най-голяма сила. Клиентите обикновено усещат моята енергия като бодежи с иглички в дланите на ръцете. Напоследък зачестиха младите клиенти с късни женитби и проблеми в отношенията с близките и в любовта. Хората вече предпочитат да правят кариера и все отлагат във времето да се задомят. С ритуали им помагам да намерят подходящия човек. Други пък са разочаровани от половинките си и търсят решение на проблема. Помагам и на разделени двойки. Много безработни идват, за да питат как, кога и къде ще си намерят работа. Напоследък ме търсят много хора с родови проклятия и то направени от близки хора. Всичко е за имоти. Случвало се е да ме потърси някой, който си е внушил, че е има магия, а причината за неговите неудачи да са в заключения му късмет.

- Как помагате в такива случаи?

- Извършвам ритуал за био енергийно въздействие. Имам документирани случаи, при които съм помогнала при стрес, безсъние, при деца, които заекват или се напикават нощем, но само, ако са на възраст до 5-6 години. Помагам и при различни замисимости, без значение дали са към наркотици, алкохол или хазарт. Изчистването на магията е промяна на съдбата, защото тя е енергия, която може да съсипе целия живот на човека. Скоро имах такъв случай. Потърси ме една жена, на която непрекъснато й се случваха страдания. Беше учителка. Искаше, а не можеше да се омъжи. Проблемите в личния живот я бяха тласнали към чашката. Заложих й програма, чрез която вече изпитва отвращение към алкохола, спря да пие, а това доведе и до промяна в личния й живот. Събра се с един мъж и вече живеят заедно. Въпреки промените, които настъпиха, продължава да ме посещава периодично.

- А има ли случаи, при които не можете да помогнете?

- За всяка болка имам лек, стига да се дойде навреме. За това обаче се изисква време, а много хора смятат, че промяната трябва да настъпи още на следващия ден. Не става така! При всеки е различно.

- От какво зависи този срок?

- Зависи какъв код е заложен при негативната намеса. За да потвърдя информацията, която получавам, аз правя още една проверка чрез нумерологични изчисления. После в негово присъствие формирам желаните събития. За всеки програмата е индивидуална и изисква да мине различно време. Няма как това да стане за 24 часа, както казват някои. Всеки случай е индивидуален. Ще ви дам примери от моята практика. Още през 1998 г. имах много интересен случай, който никога няма да забравя. При мен дойде майка с 6-годишно момченце. Казваше се Емил. Беше преживяло огромен стрес. Баща му беше алкохолик и ежедневно ги тормозеше. Детето беше спряло да говори, не беше продумвало и дума от 5-6 месеца. Обясних на майката, че ми трябват няколко дни, през които да контактувам с момчето. На шестия сеанс Емил проговори. Има чудеса и само Бог решава и дава възможност те да се сбъднат. Много хора смятат, че разделените двойки могат да се съберат в рамките на месец, но колкото и невероятно да звучи, понякога това може да стане в период от 1 до 3 години.

- Правят ли се много магии?

- Много. Случвало се е да дойдат хора с подарък от близки, в които се съмняват. Питат ме дали не е направен с някаква умисъл. Мислейки постоянно, че някой им въздейства негативно, че този предмет не е даден от сърце, те сами си правят автомагия. Моят съвет е: не правете магии! Те се връщат обратно при поръчителя и убиват. Имала съм случай на човек с родово проклятие и по линия на бащата, и по линия на майката. Тези хора обикновено страдат от безплодие, самота, имат тежки психически или физически увреждания. Спомням си за един случай на тежка любовна магия. При мен дойде жена. Мъжът й беше строителен бос. Жената беше красавица, но емоционално беше смачкана. Съпругът й хлътнал по някакво момиче, рускиня, която работела при него като преводач. Искаше развод. Установих, че мъжът е вързан с любовна магия. Тя обикновено се прави с билки. Слага се в питие или храна. Направихме два ритуала и след 4 месеца ми се обади да ми благодари, че всичко вече е наред. Мъжът й се беше разделил с рускинята, беше я изгонил от фирмата и се беше прибрал вкъщи. Не винаги проблемите се дължат на магия. При мен беше дошла възрастна жена от Самоков, която твърдеше, че в дома й броди дух. Оказа се, че има психични проблеми. Не искам да кажа, че всеки подобен случай е такъв. Имала съм случаи на полтъргайст, когато пред очите на хората са се местели предмети и са се отваряли врати. Това няма как да си го внушиш.

- А има ли у нас специалисти по черни магии?

- Има и още как! Безпаричието озлобява хората и ги прави по-жестоки един към други. Дори близки хора си поръчват един на друг магии. Обикновено се взема снимка на жертвата и се претопява във восък или в пепел. Това е един вид гаранция, че проклятието ще сработи. Но не всеки може да седне и да изрича разни заклинания. За 30 години практика съм натрупала достатъчно опит. С помощта на сеанси с восъколеене успявам да неутрализирам негативната намеса.

- Как точно помага леенето на восък? - Аз съм възпитаничка на руската школа. Правя славянски ритуали и чрез восък премахвам стресови неврози, заекване и напикаване при децата. Фигурите, които образува разтопения восък показва врага на човека или от какво се е уплашил, ако има стрес. Магическите методи на славянските ритуали и на восъколеенето са уникални. След като разкодирам магията, правя тройна огнена защита. В зависимост от проблема на човека, тя може да бъде направена за дома или да бъде лична - за здраве, любов или пари.

С Боряна Тотева може да се свържете на тел: 0888 328 356 и 0888 436 581

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.