Жестоки семейни драми сринаха Милица Гладнишка: Нямах сили да се самоубия!

https://goreshto.net/balgariya/zhestoki-semeyni-drami-srinaha-milica-gladnishka-nyamah-sili-da-se-samoubiya/51697 Goreshto.net
Жестоки семейни драми сринаха Милица Гладнишка: Нямах сили да се самоубия!

Милица Гладнишка е преживяла жестоки семейни трагедии

Милица Гладнишка все още се възстановява психически от ада, през който е преминала съвсем наскоро. Чаровната актриса, която обикновено гледаме в комедийни роли, е преживяла огромна лична трагедия миналата година, когато в рамките на няколко месеца погребала и баба си, и майка си. От пълния срив и депресия я спасила само работата. Милица накара феновете си буквално да изтръпнат от ужас и с признанието си, че й е било толкова трудно, че дори не е имала сили да се самоубие. "Много ми беше трудно, но нямах сили да се самоубия. Баба ми Милица почина в деня, в който ми съобщиха, че майка ми е в последна фаза на рака и й остават едва от 6 до 8 месеца живот", призна звездата на култовия сериал "Етажна собственост" пред списание "Дива". [caption id="attachment_19089" align="alignnone" width="365"]Милица Гладнишка Снимка: show.blitz.bg[/caption] Майката на актрисата - Виолета отказала да се подложи на мъчителните процедури по химиотерапия и живяла само още 8 месеца. До последния си миг била отпимистка и успокоявала дъщеря си, че ще се оправи. Накрая си отишла с усмивка на лице, въпреки мъките, които изпитвала. Женското царство в дома им опустяло, когато се наложило да приспят и кучето Бела, което Милица спасила от прелитаща кола и отглеждала 6 години. Домашната й любимка също била диагностицирана с рак и Гладнишка предпочела да й спести болезнената смърт като я евтаназирала. За да я утешат поне малко, приятели й подарили ново кученце. Кръстила го Роки, но се оказало, че страда от артроза и му поставили метална пластина на крачетата. Само седмица след смъртта на майка си, Милица имала ангажимент - наложило й се да пее на концерт. "Помолиха ме да не го отлагаме. Уж се мобилизирах, но на една от песните не издържах. Внезапно се разревах, не можах да се овладея. Всъщност работата ме изтегли нагоре. А и колегите ми – с луди майтапи беше съпроводена всяка наша репетиция, посрещаха ме с думите "ти си богиня" Беше трудно, много трудно, но намерих сили да не падна духом. Нито мама, нито баба биха искали да ме видят сломена", казва с болка Гладнишка, пише show.blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.