Журналист: Лилана и тол-система ми звучи като Венета Райкова и Пулицър! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/zhurnalist-lilana-i-tol-sistema-mi-zvuchi-kato-veneta-raykova-i-pulicar-vizh-tuk/51263 Goreshto.net
Журналист: Лилана и тол-система ми звучи като Венета Райкова и Пулицър! (виж тук)

Васил Петев взриви мрежата с поста си след ареста на певицата Лилана, която беше обвинена в измамни схеми заедно с Божков!

Журналистът Васил Петев разтърси мрежата преди часове с поста си за певицата Лилана. Припомняме, че вчера тя и брат й Скилър бяха арестувани за измами и злоупотреби, свързани в схема с олигарха Васил Божков. Ето какво обаче мисли по въпроса разследващият журналист Петев. А тепърва ще видим дали има право той, или властите. Предаваме думите му без редакторска намеса: "Лилана и тол-системата ми звучи, като Том и Джери, като Венета Райкова и Пулицър, като Лъчо Мозъка и откриването на пеницилина. Формално има логика, ама все ти изтръпва левия крак, като се замислиш по-дълбоко. Не казвам, че не вярвам в технологичните способности на певицата Лилана, току виж ме ударила с чистак нова диплома за инженер в челото, то Бойко Борисов е вирусолог, че Лилана не може да е построила падналия мост до Генуа?! Разбира се, че може! Искам просто да кажа, че много ще се изненадам, ако прокуратурата измъкне някакви самопризнания по въпросите на тол-системата от Лилана. Положително ще се изненадам! И от прокуратурата. Но преди всичко от Лилана!", заяви журналистът Васил Петев. Думите му бяха подкрепени от мнозина, но има и такива, които се съмняват. Убедени, че певицата реално може да бъде "мозък" на подобни незаконни деяния.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.