Журналистка: Ето защо всеки Кристиан Николов у нас ще пребъде?! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/zhurnalistka-eto-zashto-vseki-kristian-nikolov-u-nas-shte-prebade-vizh-tuk/51299 Goreshto.net
Журналистка: Ето защо всеки Кристиан Николов у нас ще пребъде?! (виж тук)

Лияна Панделиева взриви мрежата с коментара си за Кристиан Николов и всички като него!

Журналистката Лияна Панделиева изригна в мрежата с горещ коментар за убиеца на Милен Цветков - Кристиан Николов. И отговор на въпроса защо и той, и всеки като него, ще пребъде в тази дъргава.

"Защо всеки Кристиан Николов у нас ще пребъде?

18-годишният Орлин от село Беломорци бил без книжка, под карантина, но юнашки подкарал кола и убил с нея 16-годишния си брат преди пет дни. Друг младеж на 21 години, завърнал се от странство в Синдел, без книжка, първо си нарушил карантината, после подкарал колата. Хванала го полицията, свалили номерата на колата, а той продължил всеки ден да си я кара от 30 април насам, по свидетелство на кмета. И втори път го хванала полицията, пак регистрирали събитието и младежът пак се прибрал у дома. Е, вчера със същата кола започнал да дрифти насред Синдел, а после се натресъл в оградата на някакъв човечец и почти я разрушил, макар да е била зидана. И ще му бъде повдигнато обвинение! Еха! А ако и този беше убил човек? Ама не е, та затова е пак на свобода. Така безспирно безчинстват невежите, които дори не могат да разчитат на висок клас юридическа защита. Те дори не мислят, че ще им се случи нещо различно, от записването на имената им на едни листЯ. Да ви кажа, че тези случаи също ще бъдат използвани от защитата на Кристиан Николов като доказателство, че младите хора са били толкова психически претоварени покрай карантината и ограниченията, че вътрешната им енергия ги е накарала да вършат неразумни неща в израз на моментно умопомрачение. А темата е само една: докато всеки, който извършва престъпление безпроблемно, получава възможност да го повтори, потрети и да го превърне в начин на живот, докато някъде се водят "регистрации", всички съвестни хора сме всеки ден в ролята на идиотите, които по чиста случайност не сме сред нечии жертви", коментира Лияна Панделиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.