Златната Християна Тодорова взриви мрежата с намек към бившия си или... ?! (виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/zlatnata-hristiyana-todorova-vzrivi-mrezhata-s-namek-kam-bivshiya-si-ili-vizh-tuk/50582 Goreshto.net
Златната Християна Тодорова взриви мрежата с намек към бившия си или... ?! (виж тук)

Златната Християна Тодорова с намек към Вълка или...?!

Златното момиче Християна Тодорова разтърси мрежата с пост, който публикува преди часове. Текстът е на Мария Миразчийска, но явно гимнастичката и настоящ треньор преоткрива много от себе си и живота си в него.

Мнозина харесаха поста й. А други коментират, че той вероятно е насочен към бившия й приятел Вилиян Вълков - Вълка. Който към днешна дата палува с варненската принцеса Гери-Никол. Ето какво качи Хриси:

"- Познаваш ли я? - Да. - Запознай ме! - Добре, но нека първо ти разкажа за нея.

Виждаш, че е красива... но тя е от онези – безплатно красивите. Без нужда от грим или старание.

Красотата й идва някак естествено – отвътре. Обаче това е само повърхността. Далеч не е най-интересното. Тя обича приключенията. Не ги търси. Те сами я намират. Едно е сигурно обаче – с нея никога, никога няма да ти е скучно. Създадена е да изпъква, но е някак случайно и съвсем не нарочно. Огънят в косите й се забелязва отдалеч – „ Целуна ме слънцето ” – така ми каза веднъж. Огънят в очите й обаче, е по-силен. Това е първото, което ще забележиш у нея. Можеш с месеци да се чудиш, с какво този поглед е по-различен. И защо не можеш да си го избиеш от главата. Нека ти спестя времето – любопитство. Любопитство към всичко и към всеки. А ако си късметлия и събудиш любопитството й към себе си, и теб те очаква приключение. Не знам как ще я спечелиш, обаче.

Нека само ти кажа, че тя няма да се впечатли от скъпата ти кола. Твърде заета е да гледа небето. Няма дори да погледне скъпия ти часовник. По скоро ще го свали от ръката ти и ще го изхвърли, защото времето за нея не е важно.

Дали си облечен в най-модерните дрехи или в дрипи, за нея няма значение. Тя не вижда дрехите. Вижда хората в тях. Някога срещал ли си момиче, което не е предубедено? Което никога не съди? От нея няма да чуеш забележки или злобни подмятания. Когато не харесва нещо, просто го подминава. И толкова! Не поглежда назад. Няма тема. Ще ти отнеме години да я изучиш и накрая пак няма да си я разбрал напълно. Просто тя, не е точна наука. Не можеш да я обхванеш в рамка. Не се и опитвай даже! Ще я счупи! Цветна е. Като екзотична птица. И също толкова свободна и независима. Да я опитомиш ще е жалко. За света ще е жалко. За теб също. Когато й се лети, остави я да полети. Ще се върне при теб... но само ако заслужаваш. Има страхотно чувство за хумор. С нея ще се смееш, както не си се смял до сега. Знаеш ли защо? Защото ще е наистина смешно. Без заучени фрази. Без повтарящи се вицове. Просто чист, гъделичкащ хумор.

Често си говори с бездомници, странници и с хората, които никой не забелязва. Недей да нервничиш ако спре и заговори някой непознат. Както казах, тя не вижда, с какво е облечен човек, или какъв цвят е кожата му… Тя вижда душите. И ако душата е добра, се разхожда в най-скритите й кътчета.

С нея можеш да си говориш на всякакви теми и по всяко време. Събуди я в три през нощта с въпрос! Повярвай ми, няма да ти се разсърди. Ще те изненада с мисленето си. Дори да не си съгласен, винаги й давай шанс да ти обясни защо мисли така. Зад всяко твърдение стоят безброй причини и следствия. Кое от кое по-интересни. Искаш да те запозная, но нея ще трябва да я заслужиш. Да я спечелиш. Трудно е! Тя не се трогва от обичайните цветя и подаръци. С нестандартните хора се налага да си нестандартен. Да мислиш! Да слушаш внимателно! Да се стараеш! Казах ти че ще е трудно. Да й разбиеш сърцето ли? Моля те! По скоро тя ще разбие твоето. Няма да е нарочно. Да я задържиш също ще е ужасно трудно. Тъкмо ще решиш, че си я спечелил и ще трябва да се връщаш отначало. Все нещо няма да ти е достатъчно за да я разбереш напълно. Но и тя никога не разкрива всичките си тайни. Не, тя не е от този свят и само ако ти позволи ще можеш да отидеш в нейния. А стъпиш ли веднъж там, връщане няма. Ти няма да искаш да се върнеш. Защо ли?

Ще е все едно до сега да си бил сляп и изведнъж да прогледнеш. Извинявай, но повърхностните момичета, с които се срещаш, вече няма да са ти интересни. Така че помисли добре и ми кажи – Да те запозная ли? Защото след това, връщане обратно няма!", публикува Християна Тодорова.

Дали това действително е скрит намек към Вълка, не е ясно. Но е факт, че болшинството потребители в мрежата се чудят как Вълков е могъл да се раздели се нещо толкова нежно и красиво като Хриси.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.