17-годишният Румен е най-верният фен на Веско Маринов

Вечните шлагери на звездата привличат меломани от всички възрасти

https://goreshto.net/goreshto/17-godishniyat-rumen-e-nay-verniyat-fen-na-vesko-marinov/52021 Goreshto.net
17-годишният Румен е най-верният фен на Веско Маринов

Вечните шлагери на звездата привличат меломани от всички възрасти

17-годишният Румен Кунов от Плевен опровергава схващането, че почитателите на големия Веселин Маринов са само представители на златната възраст. Напротив, вечните му шлагери привличат меломани от всички поколения. Това важи особено за младата аудитория, която е зажадняла за стойностна музика в морето от чалга и вулгарност.


Запленен от гласа и неподражаемото му присъствие, Румен никога не пропуска изява на любимия си изпълнител. Концертите на Веселин Маринов са по повод 40-та годишния му юбилей на голямата сцена. Едно от най-впечатляващите му участия се състоя в зала 1 на НДК. Заедно с своят бенд той направи блестящи концерти в още няколко региона на страната.

Верният му фен Румен не е пропуснал нито един град от неговото турне. Всяка година ученикът пътува до София и Варна само и само да се наслади на своя любимец. В първите дни на 2023 г. той споделя, че няма търпение да започне новата серия от концерти на Веско Маринов за да тръгне отново да го гледа и аплодира, въодушевен от затрогващата му музика и неподражаем талант.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.