Агент Тенев се превърна в атракция в градския транспорт с ексцентричните си одежди (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Твърде е далеч от подходящото за възрастта му

https://goreshto.net/goreshto/agent-tenev-se-prevarna-v-atrakciya-v-gradskiya-transport-s-ekscentrichnite-si-odezhdi-galeriya-snimki/116638 Goreshto.net
Агент Тенев се превърна в атракция в градския транспорт с ексцентричните си одежди (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Твърде е далеч от подходящото за възрастта му

Прави впечатление, че паркетният лъв Иван Тенев, по-известен като Агент Тенев, който е и бивш съпруг на певицата Кристина Димитрова, кръстосва София с градския транспорт, а не с лимузина.

 

Прочутият светски хроникьор и естраден текстописец бе изловен да чака тролея на спирката пред ВИТИЗ на ул. „Раковски“, която е близо до дома му.

Той бе заложил на доста екстравагантно и младежко облекло – широки шарени панталони, съчетани с черна тениска, с огромен вълк отпред.

 

Облеклото му неизменно привлече вниманието и мнозина се запитаха дали е подходящо за 72-годишната му възраст. Според повечето такова облекло по- би подхождало на тийнейджър. Разбира се не бе забравил и слънчевите си очила, както и кафявата си кожена чантичка, преметната през рамо. Всичко това бе съчетал с бежови обувки на висока платформа в старанието си да добави още сантиметри към ръста си.

 

Шкембето му опъваше широката блуза, а нестандартното му облекло привличаше отдалеч погледите и хората на спирката бързо го разпознаха. В даден момент възрастен господин го заговори и не му даде мира дори в тролея.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.