Актрисата София Кузева омъжи дъщеря си за унгарски футболист (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Младоженците са си казали „Да!” в Тоскана

https://goreshto.net/goreshto/aktrisata-sofiya-kuzeva-omazhi-dashterya-si-za-ungarski-futbolist-galeriya-snimki/113642 Goreshto.net
Актрисата София Кузева омъжи дъщеря си за унгарски футболист (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Младоженците са си казали „Да!” в Тоскана

Актрисата София Кузева, позната на родните киномани като Дана от легендарния филм „Вчера“, е омъжила дъщеря си Криста.

 

24-годишната красавица се е врекла във вечна вярност на унгарския футболист Адам Салай в Тоскана. Най-сладката гостенка на сватбеното им тържество е била тяхната малка дъщеричка – Ефи, която дойде на бял свят на 26 август м.г. в Базел, Швейцария, където баща й играеше. Цялото име на момиченцето е Ефимия-Анна.

 

В социалните мрежи София Кузева-Чернева написа: „Гордеем се с нашите прекрасни Криси, Ефи и Адам”.

Двойката са заедно от четири години, но не са афиширали връзката си. Немските медии обаче ги разобличиха по това, че често пъти пускат снимки в социалните мрежи от едно и също място и по едно и също време.

 

Сватбеното тържество е било в тесен кръг от близки и приятели, се вижда от публикуваните от актрисата снимки. То се е състояло в старинен замък от ХVII век, намиращ се между Флоренция и Сиена, превърнат в 5-звезден хотел. В някои от стаите все още са запазени оригиналните фрески. Ресторантът на замъка, намиращ се в някогашната конюшня се гордее със своята звезда „Мишлен“.

Сред 12-те гости (като изключим младоженците и две бебета), е бил и селекционерът на националния отбор по футбол на Унгария Марко Роси.

 

Няколко дни след сватбата Криста отбелязва в социалната мрежа, че все още обработват емоциите и допълва, че не може да повярва, че са толкова благословени и с толкоз много удивителни хора около себе си. Тя е категорична, че реалният живот е истинска приказка.

Тя е родена на 21 февруари 1999 г. в Германия. Баща й Панчо Чернев, който е актьор и мениджър на културни събития, и майка й София Кузева-Чернева емигрират там след промените в България през 90-те години. Криста е популярна в България като модел и актриса, има участия и в тв продукции и реклами.

 

Съпругът й – футболистът Адам Салай пък е изградил почти цялата си кариера в Германия. Играл в Майнц, Шалке, Хофенхайм, Хановер и др. Преди месеци той сложи край на състезателната си кариера, за да се отдаде изцяло на семейството си. Последното място, където игра е Базел, Швейцария. Докато беше там се роди и дъщеря му Ефи.

Източник: Уикенд  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.