Актьорът Китодар Тодоров е непоправим маниак с ютията

Твърди, че се е справил перфектно с най-големите си страхове

https://goreshto.net/goreshto/aktyorat-kitodar-todorov-e-nepopravim-maniak-s-yutiyata/112313 Goreshto.net
Актьорът Китодар Тодоров е непоправим маниак с ютията

Твърди, че се е справил перфектно с най-големите си страхове

От 2015 година актьорът Китодар Тодоров е ангажиран с ютюб поредицата си, а от 2019 г. с гейминг стрийм канала си. Интернет заниманията са му приоритетни.

 

Макар да е част от актьорския състав на сериала „София вкъщи“, който върви премиерно по bTV отбелязва, че не гледа телевизия и разбрал това от пост в социалните мрежи. Тъй като се е снимал много отдавна в лентата, дори не помни как точно е получил ролята. Участва само в един от епизодите и затова снимките за него приключили в рамките на един ден. Дори не помни какъв хонорар е получил.

 

За изненада на всички споделя, че най-големите му страхове са от театралната сцена и от пътуване със самолет. Подчертава, че се е справил с тях по най-добрия начин – не играе в театъра и избягва летенето.

 

Съпругата му, която по професия е юрисконуслт в момента се е отдала на отглеждането на децата им. Синът им е на 15 години, а дъщеря им – на 8.

Планира 20 дни от следващия месец да изкара със семейството си в Черноморец.

 

Не се стряска от факта, че на 15 септември ще навърши 49 години и ще подгони 50-те. За него важното е, че се чувства добре и не се интересува от „някакви си цифри“. Поставил си е за цел да свали 20 килограма и затова понякога спазва хранителен режим, но признава, че рядко му се получава.

 

Признава, че преди да се ожени често прибягвал до заеми. Покрай сватбата един от приятелите му дори му опростил солиден дълг като сватбен подарък. Горд е със себе си, че от 15 години няма никакви борчове. Със съпругата му стигнали до извода, че трябва да създадат семейство едва 2-3 месеца след началото на връзката им. За някои неща й помага, но в готвенето категорично не се бърка. За сметка на това пък често пъти мие съдовете. Глади дрехите си, както и кърпите за кухнята. От дете е маниак с ютията и никога не облича дреха, която е намачкана – глади дори бельото и чорапите си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.